Gå til sidens hovedinnhold

På biljakt med valium

25-åringen sjekket biler og oppførte seg mistenkelig. Kanskje ikke så lurt med 300 valiumtabletter i lomma. Les politiloggen her.

Her følger et utdrag av politiloggen siden kl. 15.00 i går ettermiddag.

Årsprøvekjennetegn tatt
OLA NARR: Kl. 16.24 i går ettermiddag kontrollerte politiet en bil med årsprøvekjennetegn. Den 60 år gamle sjåføren hevdet at han hadde lånt bilen av en venn i Østfold, men hadde ingen papirer på årsprøvekjennetegnet. Bilen ble derfor avskiltet på stedet, og det opprettes en trafikksak på forholdet.

Mopedfører anmeldt
BOGSTAD: Ved Bogstad Camping kontrollerte politiet kl. 18.42 en moped. Det viste seg at denne ble kjørt av en 15-åring som ikke hadde gyldig førerkort. Han ble derfor anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

Solgte khat på Grønland
GRØNLAND: En mann ble pågrepet av politiet kl. 20.05 i går for salg at khat på Grønland. Den 38 år gamle mannen bedrev salget fra en bil, og ble tatt med til Sentralarresten i Politihuset for nærmere undersøkelser og avhør.

Pågrepet med kniv på utested
OSLO SENTRUM: Kl. 02.11 ble det fra et utsted i Oslo sentrum meldt om at en person inne på et utested hadde en kniv på seg. Politiet rykket ut til stedet, og kontrollerte en 25 år gammel mann som var i besittelse av både en kniv og noe narkotika. Han ble pågrepet og satt i arrest. Ingen ble skadet i forbindelse med pågripelsen.

Pågrepet med valium
BJERKE: Kl. 02.33 ble det observert en mann som gikk og sjekket biler i området ved Bjerke. Politiet kjørte til stedet og fant en mann som det var grunn til å kontrollere. På mannen ble det funnet 200-300 stk. valium. Den 25 år gamle mannen hadde ingen god forklaring på sin oppførsel og det han var i besittelse av, så han ble pågrepet og kjørt til Sentralarresten.

Pågrepet med armbrøst
FROGNER: En 46 år gammel mann ble i natt kl. 03.00 pågrepet på en adresse på Frogner. Han ble påtruffet av politiet med armbrøst og diverse verktøy. Det ble også funnet noe narkotika på mannen. Han ble kjørt til Politihuset.

Pågrepet med stjålet bankkort
OSLO SENTRUM: Fra en butikk i Oslo sentrum kom det kl. 04.45 melding om en kvinne som forsøkte å handle med et kort som ikke var hennes. Hun forsøkte også å stjele fra butikken. Da politiet kom til stedet ble kvinnen pågrepet med to bankkort hvorav det ene var meldt stjålet 3. juni i år. Sammen med kvinnen var det en mann. Han ble også tatt med til arresten. De to var henholdsvis 17 og 16 år gamle.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis