Gå til sidens hovedinnhold

På fylla i London

Tara Reid lar aldri en sjanse til å feste gå fra seg.

(SIDE2): Den 31 år gamle «American Pie»-stjernen slo seg løs da hun var gjest på Christian Audigiers show på stedet Crystal i London torsdag.

Moteuken
Reid var i den britiske hovedstaden i sammenheng med London Fashion Week. Tidligere i uken deltok hun blant annet på Julien Macdonalds legendariske catwalkshow-møter-diskofest på Hilton Hotell i London. Her festet hun sammen med blant andre Joan Collins, Dame Shirley Bassey, Girls Aloud, og Frank Lampards kjæreste Elen Reves.

Se bildene fra festen nederst i artikkelen

På torsdagens fest ser hun ut til å være ganske fin i formen, og bildene viser at hun står med et stort glass med noe som ser ut som hvitvin, mens hun røyker i vei på kakefyrverkeri mens gnistrene står ut i andre enden...

Flashet puppen
Tara Reid er kjent for å like å feste, men hun er kanskje aller mest kjent for sin puppefadese på den røde løperen da hun var på vei til P. Diddys fest i 2004.

Midt på den røde løperen falt den ene stroppen på kjolen hennes ned, og det venstre brystet åpenbarte seg for alle fotografene, som mer enn gjerne fortsatte å ta bilder. Tara la ikke merke til blottingen selv, og fikk ikke heist kjolen før en assistent kom løpende.

På bildene fotografene sikret seg kunne vi tydelig se arr rundt brystvorten, som beviste at Tara hadde fått brystinnlegg etter at ryktene hadde svirret en stund.

Hun hadde også sitt eget TV-show en stund, «Taradise», hvor hun jet-settet verden rundt og viste folk hvor de beste stedene å feste var. Men, programmet ble ikke akkurat noen slager, og ble tatt av etter bare en måned.

Ikke alltid like heldig, stakkars Tara...

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot