(SIDE2): Noen synes det er stas å se folk som den 80 år gamle eksastronauten Buzz Aldrin, sekslingmammaen Kate Gosselin, skøyteprinsessen Evan Lysacek og «Beverly Hills 90210»-veteranen Shannen Doherty svinge seg på parketten.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Men da Nicole Scherzinger takket ja til å stille i amerikanske «Skal vi danse», ble hun en kjapp favoritt, skriver 730.no

Skjønnheten har tross alt lenge gjort en lekker figur med Pussycat Dolls.

Den 31 år gamle sangeren får dog konkurranse fra en annen populær kvinne; Pamela Anderson.

I sesong 10-premieren denne uken måtte den 11 år eldre «Baywatch»-baben gjøre cha-cha-cha til ZZ Tops «Gimme All Your Lovin'», mens Nicole forsøkte seg på klassisk wienervals, akkompagnert av Ray LaMontagnes «Hold You In My Arms».

Hvordan så det ut? Se video av jentene i aksjon her!

Nicole fikk kveldens høyeste score, 25 av 30, mens Playboy-veteranen ble belønnet med 21 poeng.

Sesongen, som har den tidligere vinneren Brooke Burke (også en nakenmodell) som programleder, ble ifølge 730.no «Dancing With The Stars»' mest sette episode så langt, med nesten 24 millioner tv-seere i USA, sannsynligvis mye takket være Nicole og Pam.

Se også: Brooke Burke på dansegulvet

- Jeg forsøker å se elegant ut og forsøker å få det til å se ut som jeg ikke har det vondt, sa Pussycat-sjefen under sendingen.

- For meg er dette en helt ny utfordring, og jeg elsker utfordringer.

Som vanlig tok ikke sporty Pamela seg selv så seriøst.

- Jeg kan ikke tro at jeg gjør dette. Jeg har ingen rytme, jeg er tonedøv, røpet hun.

- Men jeg liker musikk.

Hvis du synes amerikanske «Skal vi danse» spiller for mye på sex, bør du ikke se disse opptakene fra den argentinske versjonen av serien.