Gå til sidens hovedinnhold

Pamela giftet seg igjen

- Vi er veldig lykkelige.

Pamela Anderson (46) har giftet seg igjen. Denne gangen med filmprodusent Rick Salomon, som hun også har vært gift med tidligere.

Under en veldedighetsmiddag i Los Angeles lørdag kveld, stilte Pamela opp på den røde løperen med en diger diamant på fingeren.

På spørsmål om de to hadde giftet seg svarte hun ja.

- Vi er veldig lykkelige. Familiene våre er veldig lykkelige og det er det eneste som betyr noe, sa hun til E Online.

Det hadde lenge versert rykter om at paret hadde funnet sammen igjen, etter at første forsøk gikk ad undas i 2007. Den gang giftet de seg i Las Vegas, men skilte lag noen få måneder senere.

Ryktene om turtelduene ble bekreftet da Baywatch-stjernen i høst ble observert sammen med Salomon, mens hun koste seg toppløs på stranden i Frankrike. Talkshowvertinnen Ellen DeGeneres konfronterte Pamela med ryktene, men Pamela nektet for at de hadde blitt kjærester.

- Vi er bestevenner med spesielle fordeler. Jeg vil ikke møte noen andre. Jeg er veldig lykkelig. Vi er veldig lykkelige. Han er en herlig fyr, svarte Pamela, og la til:

- Man fortsetter å gå tilbake til de samme karene. Du er gift, så kommer du tilbake. Det er resirkulering, smilte Pamela, som tidligere har resirkulert både artisten Kid Rock og rockestjernen Tommy Lee, som hun også fikk to barn sammen med.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå

Kommentarer til denne saken