Gå til sidens hovedinnhold

- Paparazzi angrep min sønn

Britney har tatt barna med seg til Las Vegas. Her skal hennes sønn ha havnet midt i en håndgemeng mellom fotografer og sikkerhetsvakter.

(SIDE2): Ifølge nyhetsbyrået Splash skal Britney ha fortalt politiet at en av hennes to sønner, ble overfalt da en paparazzifotograf havnet å bråk med sikkerhetsvaktene hennes.

Havnet i bråk to ganger
Hun hadde oppholdt seg på Wynn Hotel and Casino i Las Vegas i under et døgn da dette skjedde. Da saken ble rapportert ble det ikke tatt ut siktelse mot fotografen, men hennes livvakt Julio Camera ble innbrakt siktet for overfall.

Han skal ha slått til en fotograf da han tok bilder av Britney og hennes barn. Deretter skal Britney har anmeldt en annen fotograf, som ifølge popstjernen skal ha overfalt hennes sønn og hennes livvakt ved en tidligere anledning.

Beskyttet sønnen
Det er ikke kjent hvilke av de to barna til Britney som skal ha havnet i klemma mellom fotografer og sikkerhetsvaktene hennes. Politiet i Los Angeles bekrefter at Britney har levert inn en anmeldelse, i forbindelse med at hennes livvakt ble tatt av politiet.

- En anmeldelse ble levert av Ms Spears på vegne av hennes mindreårige barn. Her står det at i forkant av episoden med Mr Camera skal en annen fotograf, identifisert som Kyle Henderson, ha angrepet både Mr Camera og Ms Spears' barn. Barnet ble da holdt av sikkerhetsvakten, opplyser en talsmann for politiet.

De etterforsker nå begge disse episodene.

Dro uten samtykke
All oppmerksomheten rundt turen til LA kan skape ytterligere problemer for Britney. Hun og eksmannen Kevin Federline kjemper nemlig fortsatt om foreldreretten, og ingen av dem har lov å ta barna med til en annen delstat uten den Andres skriftlige samtykke.

Ifølge Splash skal Britney ikke har meldt fra om at hun tok barna med seg til LA.

Les også: Vil frata Britney foreldreretten

Venter barn nummer tre?
Ifølge magasinet NW Magazine er Britney gravid, men usikker på hvem faren er.

- Hun har i all hemmelighet fortalt vennene den gode nyheten siden forrige uke, forteller en kilde til NW.

Les mer: - Jeg er gravid

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte