Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg gruer meg til familien min får vite jeg er med her

Paradise Hotel i gang igjen.

PUERTO VALLARTA/(SIDE2): - Hele opplevelsen virker spennende og jeg hadde lyst å få den med meg. Og jeg har lyst bli kjent. Jeg er en person som elsker oppmerksomhet.

Det sier en av gutta (20) som er med i årets utgave av Paradise Hotel, til SIDE2. Innspillingen er i gang denne uken, og snart kan TV3s seere benke seg foran skjermen igjen, og få med seg hvem som stikker av med seieren i realityserien.

- Dekkhistorier

- Paradise Hotel er morsomt. Det er ungdom som drikker og gjør mye morsomt.

SIDE2 møtte fem av årets deltakere, men kan ikke skrive navnene på dem – foreløpig er det hemmelig hvem som er med. De har selv gitt venner og slekt dekkhistorier på hvor de er, og får selv ikke diskutere seg i mellom noe som angår Paradise Hotel. Dette er konkurranse – i særdeles nydelige omgivelser i Mexico.

- Jeg gruer meg til familien min får vite jeg er med her. De digger ikke Paradise Hotel. Men jeg gleder meg veldig til at kameratene mine skal få se meg på TV, og høre deres reaksjon etterpå.

Alle fem vil vinne, men ellers har de litt forskjellige grunner til å ha meldt seg på årets Paradise Hotel. Noen vil ha pengene, noen vil treffe nye folk og ha en opplevelse for livet, mens andre altså er med for å bli kjent.

- Jeg har lyst å bli bedre kjent med meg selv og få et bedre innblikk i hvem jeg er selv. Og jeg håper å bli kjent med nye folk.

Realityserien er også svært populær som underholdning blant de fem guttene – to av dem har sett alle de tidligere sesongene.

- Mer kampen for tilværelsen

- Jeg har sett alle sesongene, og jeg har begynt å like det mer og mer. I starten var det mer sex og fyll, men nå er det mer kampen for tilværelsen.

Men hvordan jentene er, og eventuelle seksuelle aktiviteter, er de selvsagt også opptatt av.

- Jeg håper jentene ser veldig bra ut. Litt pupper og rumpe og bra kropp, det skader aldri, mener en av dem, mens en annen har gjort seg tanker om hvorvidt det blir sex inne på hotellet eller ikke.

- I utgangspunktet skal jeg ikke ha sex på tv, men tre måneder uten sex kan bli veldig hardt for meg, så jeg får ta det som det kommer.

Tredjemann er derimot mer kravstor til hva jentene har å tilby han.

- Det blir artig å møte dem. Jeg håper noen av dem stiller opp mot mine kriterier. Og den lista er lang. Hun må være utrolig pen, slank, ha en fin figur, være jordnær og ikke ha tusen kilo sminke, er noen av kriteriene, sier han som muligens er årets mest dandy person på hotellet.

- Jeg har veldig få grenser, skjer ting så skjer de. Hopper jeg til køys med ei, så angrer jeg ikke på det senere.

Sistemann legger derimot vekt på andre kriterier for å gå til sengs med noen av jentene.

Sex eller ikke

- Jeg går ikke inn i Paradise Hotel for å ha sex. En forutsetning er at hun du legger deg til sengs med, er ei du vil ligge med. Det er ikke bare tøm, røm og glem. Jeg har ikke planlagt at jeg skal inn der og få et ligg.

De fleste har også en taktikk, som går ut på å ikke røpe for mye av seg selv overfor de andre.

- Jeg vil ikke fortelle alt om meg selv, jeg vil ikke at de andre skal vite at jeg er en fyr som tenker seg om og er smart. De trenger ikke vite det, og dermed se meg som en større konkurrent.

Og egne muligheter for å vinne det hele, er det ingen av dem som tviler på.

- Jeg kommer til å vinne Paradise, fordi jeg er den mannen jeg er. Uansett hvem som kommer inn i PH, så har de ikke noe å stille opp med mot meg.

Vinneren har vært mer eller mindre innesperret på hotellet i tre måneder, når det hele er over. Det regner ingen av gutta med blir noe problem å takle.

- Jeg tror ikke jeg kommer til å kjede meg, så lenge det er damer og alkohol til stede. Og med de rette folka rundt meg, så går Paradise Hotel som et knips.
HER HAR DU MER FRA FORRIGE SESONG:

- Jeg elsker sex
Hadde «Paradise»-sex foran hotellgjestene
- Har fått smake på Paradise Hotel-livet
- Vi drakk alkohol hver dag
- Scenen med Tina var en viktig del av historiefortellingen
«Paradise»-Charlotta blir spyttet etter på gaten
- Den mannehora

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial