Gå til sidens hovedinnhold

- Puppene mine er veldig viktige for meg

Savner du Paradise Hotel? Nå er det danskenes tur.

(SIDE2:) Ikke før vi har fått summet oss etter at Petter og Benedikte delte premien i den norske versjonen av «Paradise Hotel», starter TV3 opp igjen og denne gangen er det danskene som skal i ilden.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Faktisk så sendte kanalen den første episoden av danskenes femte sesong, allerede minutter etter at den norske var ferdig. Men fikk du det ikke med deg da, så kan du se den igjen i kveld, mandag.

Glade i puppene sine
Danskene er kjente for å være litt mer frilynnede enn oss her hjemme, og fokuset på sex og kropp er enda litt mer utpreget.

Nå var det riktignok flere av de norske deltakerne som innrømmet at de hadde silikonpupper, men verken Ida eller Noor snakket så varmt om sine fordeler som danske Kit.

- Det betyr veldig mye for meg at jeg har fått fikset brystene mine. Jeg synes det er flott med store pupper, forteller den blonde 20-åringen i første episode.

- Jeg kommer mer fram i lyset og er blitt mer åpen kanskje, mener hun.

Populær
I den danske versjonen er det denne gang jentene som for lov til å presentere seg først for guttene, og party-Kit sparer ikke på kruttet.

- Når jeg går på byen så er det jo sånn at blondiner har det morsommere. Jeg gir litt ekstra gass i forhold til brunettene. Opp på baren for å danse og mer til, lover hun med glimt i øyet.

Om det er silikonpuppene eller partytriksene som imponerer gutta vites ikke, men når de skal velge parter er det to av dem som ikke kan bli enige om hvem som skal bo sammen med Kit.

- Jeg er keen på Kit, sier Kristian bestemt.

- Nå, men jeg kunne altså også tenke meg å bo sammen med Kit, så det blir litt vanskelig, skyter Mikkel inn.

Andrevalg
- Dere kan godt slåss om det, foreslår Kit spøkefullt, før Kristian avgjør stirrekampen med å bestemt slå fast at han kommer til å flytte inn med Kit.

Tilbake sitter stakkars Sanne, som så utvilsomt blir Mikkels andrevalg.

- Det var dumt av Mikkel å si at han gjerne ville ha Kit som partner i stedet for å nøyes med Sanne. Han står svakere i forhold til Sanne nå fordi hun ble andrevalget, påpeker Jon.

Alle har vært med samme mann
Det danske dramaet er selvfølgelig ikke over med det. Det viser seg nemlig at alle fem jentene har noe til felles. De har faktisk alle sammen vært romantisk involvert med forrige sesongs store Casanova, Mads Gleager, i større eller mindre grad.

Så det hele tetner seg selvfølgelig til da det viser seg at det nettopp er Gleager som er hotellets ellevte gjest.

Les mer:Sex med fem på Paradise Hotel (Spoiler!!)

Noen er langt bitrere på sjarmøren enn andre, og de andre gutta er smånervøse på hva dette vil ha å si for spillet.

Se «Paradise Hotel Danmark» på TV3, mandag til torsdag klokken 22.30

1964

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner

Kommentarer til denne saken