(SIDE2): I kveld er det semifinale på skandalehotellet i Mexico, og deltakerne må foreberede seg på en hard uke uten nye deltakerne, men med atskillig færre gamle igjen.

I den forbindelse måtte deltakerne stemme fram en leder inne på hotellet. En de stoler på, og som kan ta tunge valg.

Sviktet egen partner

Aurora Gude (21) ble i forrige uke partner med Nicolai Bennis (22), men valgte i dag å ikke støtte ham under ledervalget.

Hennes stemme gikk i stedet til Gabriel Iversen, som er partneren til Ann Marielle Lipinska, Auroras bestevenninne på hotellet.

- Det er Gabriel jeg stoler mest på inne på hotellet, om jeg ser bort fra Ann Marielle selvfølgelig. Jeg knyttet et veldig sterkt bånd med henne før jeg ble sendt ut av hotellet, så det var naturlig å spille med henne når jeg kom inn igjen, sier Aurora til Side 2.

Hun forteller også at valget var veldig taktisk, og at hun ungikk å stemme på Nicolai for å holde Ann Marielle og Gabriel unna fare.

- Jeg var veldig nervøs da jeg skulle gi stemmen min. Jeg ville ikke ha Nicolai der inne, men jeg ville ikke at han skulle gjennomskue det, og dermed miste tillit til meg, sier hun.

Sex i bassenget

Da det ble kveld og alkoholen kom fram inne på hotellet, bestemte deltakerne seg for å nakenbade.

Da flere ble intime med hverandre, og hele to par endte opp med å ha sex i bassenget, bestemte Aurora, Ann Marielle og Gabriel seg for å trekke seg unna.

- Vi evakuerte til Venus (et rom på hotellet. Journ. anm.), for å rense sjelene våre. Det var slettes ikke gøy, jeg ble faktisk litt stresset. Vi er tross alt på TV, sier Aurora, før hun fortsetter:

- Man kan ikke bare kaste seg naken i et basseng og håpe på det beste.

Aurora gikk imidlertid ikke helt tomhendt i seng, hun heller. Da det ble leggetid endte hun med å kysse partneren hun ikke stemte på under ledervalget.

- Det var veldig koselig, men det blir dessverre ikke noe mer romantikk der. Jeg og Nicolai er forskjellige, sier Aurora.