Gå til sidens hovedinnhold

- Det var velfortjent

OSLO (SIDE2.no): «Paradise Hotel»-gjengen feiret Petter og Benedictes seier. Se bildene.

(SIDE2):- Petter, Petter, Petter, skrek fansen på utestedet Luux i Oslo da det torsdag kveld ble klart at Benedicte Valen (20) og Petter Pilgaard (29) gikk til topps i realityserien Paradise Hotel på TV3. Paret sikret seg 150 000 kroner hver etter at fem av de sju sist utstemte deltakerne stemte på paret.

Se bildene fra Paradise Hotel-finalefesten nederst i artikkelen.

Vinnerparet
Paret fikk overrakt blomster, champagne og hver sin sjekk fra Tv3 til stormende jubel fra fans og de andre deltakerne. Benedicte hadde noe spesielt på hjertet da hun fikk overrakt sjekken.

- Tusen tusen takk alle sammen. Jeg vil bare si en ting: - Opp å rykke, ned å dykke, så i midten, slikke fit#¤%., skrek hun ikor med alle de andre Paradise-deltakerne.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Velkjente limericks
Årets mest populære realitydeltaker Petter hadde derimot litt mer på hjertet.

- Jeg vil takke alle i Tv3 og MTV Mastiff og da spesielt for bra casting, sa Stabekksgutten og lo.

- Jeg vet det kanskje ikke ble så mye liming som folk hadde håpet på, men jeg håper det ble bra fordet. Jeg vil gratulere både Benedicte og meg selv. Nå skal vi feste og som jeg alltid sier: -Det er bedre å spy på fest enn å knulle en med byllepest, skrek han i kjent Paradis-limerick stil.

Ikke bitter
Paradis-veteran og dramaqueen Lene Sortevik (24) bedyrer overfor Side2 at hun ikke er skuffet over at seieren glapp på målstreken.

- Jeg dro bare ned for opplevelsen og ikke for å vinne. Jeg møtte masse kule folk og fikk være der hele tiden, sier hun.

- Det var mye både nedturer og oppturer, men jeg klager ikke over noenting, påpeker hun og henviser til alt dramaet mellom henne og flere av de andre deltakerne iløpet av Mexico- oppholdet.

- Jeg skjønner ikke hva som skjedde med meg der nede. Nå har jeg gjort unna utblåsninger for de neste ti årene. Jeg er blitt som gutta og gir mer fan, smiler hun fornøyd.

Verdig vinner
Tromsøjenta velger å fokusere på at favoritten hennes stakk av med seieren.

- Jeg holder fast ved at Petter er en verdig vinner. Han var min favoritt hele tiden og det oppplagte valget, forteller hun og bedyrer at hun overhodet ikke bærer nag til nykommer Benedicte som snøt henne for seieren på målstreken.

- Jeg er ikke bitter. Det er bare kred til Benedicte som beviste at man trenger ikke være med fra starten for å klare seg bra. Ved å være seg selv og spille spillet nådde hun langt. Benedicte er en verdig vinner. Det er kult og all ære til sistemann som stikker av med premien, mener Lene.

Gledesspreder
Øystein Wanoa (22) røk overraskende ut midtveis i spillet og er glad hans favoritt holdt helt inn.

- Det er helt velfortjent. Jeg hadde Petter som favoritt helt fra dag fire. Han var den som holdt humøret oppe. Petter løftet oss opp fra den dystre stemningen. Han går på autopilot og klarer å være seg selv hele tiden, skryter Hamargutten, men innrømmer at det var et lite skår i gleden.

-Jeg syntes selvsagt at Kevin og Lene også fortjente å vinnne, men det var supert at Petter gikk av med seieren.

Sveket
En som er litt mer skeptisk til Petters seier er utvilsomt Noor Kamil (23). Hun ble sveket av nettopp Petter rett før finalen.

- Der og da føltes det urettferdig, men jeg kom over det. I finalen heiet jeg på Kevin som hadde vært partneren og bestekameraten min gjennom hele oppholdet. Så Petters seier var selvsagt ingen ønskesituasjon, innrømmer Oslojenta.

1951

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot