Gå til sidens hovedinnhold

- Det er ingen gutt som ønsker å bli kalt homofil

Christian Fredrik var misfornøyd med å ha blitt kalt homofil under kveldens episode.

(SIDE2): Under kveldens episode sjekker det en ny deltaker inn på hotellet. Linn ga ikke det beste førsteinntrykket da hun kalte de andre deltakerne «ok», og fortalte åpenhjertig at ingen av guttene der inne egentlig var hennes smak.

Det de andre deltakerne derimot ikke vet, er at Linn sitter på et hemmelig oppdrag. Og om hun klarer å bli den minst likte deltakeren inne på hotellet innen Pandoras eske på onsdag, vil hun få en fredning og være trygg resten av uka.

Det ser hun ut til å klare med glans. Spesielt etter hun pekte hun Christian Fredrik som den «mest homofile» gutten der inne. Det falt nemlig ikke i spesielt god jord hos Stavanger-gutten.

- Det at det første hun sier om meg er at jeg ser homofil ut er ikke kult å høre. Jeg er så langt fra homofil det er mulig å komme, sier han i løpet av episoden.

Les også: - Jeg var fast bestemt på at dette ikke skulle skje

Valgt på forhånd

Det vi seerne imidlertid ikke fikk se, var at deltakerne på forhånd av innsjekken hadde diskutert hvem av guttene som så mest homofil ut, og hvem den nye jenta ville velge om hun fikk muligheten til å tippe.

- De andre trodde hun kom til å velge meg, ettersom jeg hadde sleik og lange øyevipper. Jeg var jo på min side fast bestemt på at jeg ikke skulle bli valgt, derfor var det ekstra irriterende når hun valgte meg, sier

Christian Fredrik til Side2.

Det at TV 3 valgte å vise videoklippene da han klinte med Pierre Olsson tar han imidlertid med stort humør.

- Jeg er jo så langt fra homo som man kommer, og jeg elsker damer. Det at de viste klippene med meg og Pierre var bare morsomt, sier han.

Ingen homofob

Det å bli kalt homofil vil imidlertid ikke falle i god jord hos Stavanger-gutten på noe tidspunkt.

- En gutt vil være en gutt, og en mann vil være en mann. Det er ingen gutter som vil bli kalt homofil, med mindre han er det. Jeg syntes ikke det var noe kult, men det gikk jo greit, sier han.

Til tross for sin sterke reaksjon, er han ikke redd for å bli kalt homofob i etterkant av episoden.

- Om noen oppfatter meg som homofob etter å sett episoden, så har de ikke hørt ordentlig på det jeg har sagt. Jeg sier jo at jeg ikke har noe imot homofile. Langt ifra, jeg liker bare ikke å bli kalt homofil selv, sier Christian Fredrik.

For de som reagerer på at Christian Fredrik gjentatte ganger repeterer at han overhodet ikke er homofil i episoden, kan han trøste dere med at det er TV 3 som har klippet det slik, og at det slettes ikke er han som repeterer seg selv i virkeligheten.

- Jeg har ikke sagt det mange ganger, det er TV 3 som har klipt det sånn, ettersom jeg ble lettere irritert. De ville vel få frem at jeg ikke er homofil, sier han, før han legger til:

- Jeg tror ingen vil oppfatte meg som homofil heller, med tanke på hva jeg gjort inne på hotellet tidligere i oppholdet.

Kommentarer til denne saken