Gå til sidens hovedinnhold

Paradise-Amalie overfalt

Amalie Szigethy, kjent fra danske «Paradise Hotel» ble funnet forslått i en bakgård lørdag morgen.

(SIDE2): Like før nyheten om at danske Amalie Szigethy ble funnet i en bakgård i København, ble det også kjent at det er slutt mellom henne og kjæresten fra Paradise Hotel, Peter, kjent under navnet «Ulven Peter».

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Merker rundt halsen
Amalie Szigethy ble funnet forslått og med merker rundt halsen i en bakgård i indre København tidlig lørdag morgen. Det skriver MSN Starlounge, i følge den danske avisen B.T.

Politiet har ennå ikke avhørt Amalie, som antakelig er blitt mishandlet og holdt innesperret av Peter i løpet av natten. Politiet bekrefter at de har snakket med Amalie, men de har i første omgang gitt henne beskjed om å henvende seg på skadestuen.

- Hvis Amalie senere ønsker å skrive en voldsanmeldelse, tar vi naturligvis imot den, sier etterforsker Claus Winter.

Beboerne i området hørte henne skrek, og til slutt lyktes hun i å flykte fra overfallsmannen. Senere fant de henne i bakgården.

Slutt etter 40 dagers ekteskap
Senest fredag kom det fram at Peter føler seg sviktet av Amalie, fordi hun skal delta i et program uten ham. Nå har også Amalies mor, Charlotte Kejser, uttalt seg i saken, og forklart at Peter gikk amok, fordi Amalie ikke lenger ville ha noen med ham å gjøre.

Det har tydeligvis vært vanskelig for Peter å innse at forholdet er over.

- Jeg er åpenbart mer forelsket i henne, enn hun er i meg, sa han til B.T. fredag.

Paret har vært gift i 40 dager.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken