Gå til sidens hovedinnhold

- Har fått smake på Paradise Hotel-livet

En ny sesong av skandaleserien spilles nå inn i Mexico. Side2 er på plass!

PUERTO VALLARTA/(Side2): Med sine kritthvite strender og krystallklare vann er det ikke vanskelig å forstå hvorfor Puerto Vallarta er et yndet sted for mange nygifte ektepar.

Den meksikanske byen er også location for den norske, så vel som den danske, utgaven av «Paradise Hotel» - skandalerealityen som fortsetter å sjokkere TV-titterne med sitt mer eller mindre vulgære innhold.

- På plass
En ny sesong av TV-serien spilles i disse dager inn i Mexico, og Side2 er på plass for å intervjue blant andre deltagerne som for kun kort tid siden ankom det nordamerikanske landet.

- Deltagerne er på plass, og vi gleder oss veldig til å komme i gang med innspillingen, sier informasjonskonsulent i TV3, Line Vee Hanum, til Side2.

- Fine omgivelser
Helt siden første sesong av «Paradise Hotel», har Puerto Vallarta vært stedet hvor skandalene har funnet sted. Til tross for at man nå er inne i 5. sesong av serien har det ikke vært aktuelt å flytte produksjonssted, og det er lett å skjønne hvorfor.

Med en befolkning på i overkant av 255.000 mennesker gir, det drøyt 1300 kvadratmeter store, området som utgjør Puerto Vallarta pusterom for, ellers så travle, feriereisende. En 2 1/2 timers flytur, fra for eksempel Houston, bringer deg til dette eksotiske stedet og det er ikke vanskelig å forstå at mange amerikanere legger ferien sin her, spesielt i vinterhalvåret. Med behagelige temperaturer på mellom 20 og 25 grader på dagtid, og med en frodig fauna som rammer inn de mange strendene som pryder kystlinjen kan man virkelig tro man har havnet i paradiset.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Dette er noe også de norske «Paradise Hotel»-deltagerne får nyte godt av, til tross for at de ikke har flyttet inn på skandalehotellet enda.

- Deltagerne har allerede fått smake på «Paradise Hotel»-livet med disse fine omgivelsene som de har rundt seg, sier Line, som mener årets deltagere er minst like bra som de man så på skjermen foregående sesong.

- Vet hva de går til
TV3 opplevde gode seertall med forrige sesong av «Paradise Hotel», og kanalen sikter høyt også i år. I fjor ble også en av sekvensene fra 2012-utgaven av serien skjenket en Gullruten-pris for Årets Beste TV-øyeblikk, og det var Iselin Michelsens Hummer-historie som sikret TV-programmet den gjeve prisen.

Foreløpig er det ingen som vet med sikkerhet hva en ny sesong av serien vil bringe.

- Jeg tror årets deltagere vil leverer på sedvanlig «Paradise» vis. Konseptet begynner å bli såpass kjent, og jeg tror at de som er med vet hva de går til, sier Vee Hanum.

- Mange nerver i helspenn
Til tross for at deltagerne er på plass i Puerto Vallarta, omgås ikke alle realityfolkene hverandre. Dette for at kameraene skal få muligheten til å forevige hvordan årets deltagere blir kjent - samt bevare en viss faktor av overraskelse til deltagerne flytter inn på hotellet.

- Alle deltagerne bor atskilt og vet ikke om hverandre, opplyser Vee Hanum, som ikke legger skjul på at det er nerver ute og går blant de involverte.

- Det er mange nerver i helspenn nå, og de har store forventninger.

Intense relasjoner
Om hun tror det blir noe sex inne på hotellet i årets sesong vil derimot ikke Vee Hanum uttale seg om.

- Hva deltagerne kommer til å gjøre inne på hotellet, kan jeg ikke forutse, sier hun.

Hun legger imidlertid til:

- Men at det vil oppstå intense relasjoner, det er ikke usannsynlig. De siste sesongene har generert flere par og vennskap for livet.

Tror du årets deltagere kommer til å ha sex inne på «Paradise Hotel»? Diskuter under!

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken