Gå til sidens hovedinnhold

Hadde sex med eksens kamerat

Runes kompis og Idas tidligere flamme dukker opp i Mexico.

(SIDE2): Mandagens premierefest hadde med seg en rekke flere deltakere enn de 11 som utgjør «Paradise Hotel» - og Side2 møtte ekskjærester og eksvenner i løpet av kvelden.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Eks og stress
Rune Gammelsether (25) og Ida Gran (21) er ekskjærester som møtte hverandre igjen på det de trodde ville bli en litt mindre dramatisk måte. For det var ikke bare Ida som kjente Rune fra før - også Noor Kamil (23) kjente ham.

Les mer her: Trekantdrama i Paradise Hotel

Rune fortalte Side2 mandag kveld at han tok bruddet til sin tidligere samboer Ida svært tungt og at han skulle ønske han fortsatt var sammen med henne, men at det hadde vært så mye drama at han ikke visste hvordan det kom til å gå.

- Vi var samboere og jeg klarte ikke komme over henne. Så jeg har slitt veldig, også nå i ettertid, sier han åpenhjertig.

Les også: - Skulle gjerne vært sammen med Ida

Nytt trekantdrama
Men det skulle ingen ende ta med trekantdrama for eksparet. I løpet av ukene der nede (når det blir er fortsatt uvisst) kommer det inn nye personer og det er ingen hvem som helst som tropper opp i solfylte Mexico.

Rune forteller til TV-kameraene at Ida hadde hatt sex med en god venn av ham. Og det er selvsagt denne vennen som dukker opp.

- Jeg ante ikke at de var der nede. Men i det miljøet jeg vanker i, som består av mye fest og moro, så ble jeg vel ikke veldig overrasket over at de var der, sier Vegard Kjølstad (26) til Side2 på premierefesten mandag.

Vegard og Rune har kjent hverandre lenge og var gode venner, men så fant Ida og Vegard hverandre etter at det ble slutt mellom henne og Rune.

- Jeg har aldri vært utro mot Ida og jeg er en åpen og ærlig person. Men det er ille at hun og en god kompis har hatt sex, sier Rune til Side2.

- Vi er vel ikke direkte uvenner, mer på kant med hverandre og han er nok litt bitter, sier Vegard om forholdet mellom han og kompisen.

- Jeg sier som en viss Helene Rask: - Alt dette er storm i et vannglass, ler Vegard.

Få de siste kjendisnyhetene på SMS. Send SLADDER START til 1930. (Tjenesten koster kr. 4)

Kjekkas
Når vi spør Ida om det var noen kjekkaser å velge i på hotellet drar hun litt på det og snur seg mot en av de blonde guttene som står i hjørnet.

- Utenom Rune, så er det bare en kjekkas her og det er Vegard, sier hun og peker på en som ligner veldig på Rune.

- Ja, de er veldig like og veldig kjekke begge to, sier hun.

Angrer ikke
Vegard fikk en telefon og ble også bedt om å være med i realityserien, og han takket ikke nei til noen uker på et luksushotell i Acapulco i Mexico.

- Det har vært en utrolig bra opplevelse, jeg ble kjent med masse mennesker og jeg tar med slike opplevelser som jeg får servert i livet, sier han.

Se «Paradise Hotel» på TV3, mandag til torsdag klokken 21.30.

Reklame

Siste sjanse: Halv pris på alt fra Comfyballs

Kommentarer til denne saken