Gå til sidens hovedinnhold

- Vi har følelser for hverandre

Paradise-paret observeres ofte sammen - er de kjærester?

(SIDE2): Vi har sett de siste to ukene at følelsene har begynt å komme blant deltakerne i «Paradise Hotel».

Lene Sortevik (22) falt for Mats Pedersen (22) som fikk en rask exit denne uken. Ida Gran (21) og Rune Gammelsether (26) er en historie for seg selv, mens Iris Giladi (23) og Øystein Wanoa (22) åpenbart liker hverandre svært godt.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ser det an
Denne uka ble Iris og Øystein observert sammen på fest, noe som i seg selv ikke er så besynderlig, men vi ble så nysgjerrige at vi måtte ta en prat med Iris for å høre om de er kjærester.

- Er dere kjærester?

- Foreløpig er vi bare venner, men vi tilbringer mye tid sammen og blir bedre kjent, sier Iris til Side2.

Men forelsket vil hun fikk si at hun er, selv om sterke følelser er definitivt i sving.

- Vi har følelser for hverandre, og jeg har blitt veldig glad i ham, sier Iris.

23-åringen fra Molde hadde aldri forventet at hun skulle få følelser for en gutt i en slik setting.

- Jeg var veldig tilbakeholden og betenkt før jeg ble med, så det kom litt overraskende på at jeg skulle få slike følelser. Trodde aldri jeg ville falle for noen av guttene der inne, sier hun.

Redd for avvisning
I realityserien har vi til nå sett at Iris ikke har turt å legge an på Øystein fordi hun er redd for å bli avvist. Men Øystein har ved en rekke anledninger sagt at han synes hun er den fineste jenta på hotellet. De har kost seg litt, men noe kyss har vi ennå ikke sett - ennå.

- Øystein er en fantastisk gutt med veldig mange gode kvaliteter, også er jo veldig fin å se på også, ler Iris.

Og hun er langt fra den eneste som syntes Øystein er en skikkelig kjekkas. Han ble stemt fram som Mr. Paradise i forrige uke, og en som tydelig også likte ham svært godt var Nanna.

- Har det blitt gnisninger mellom dere på grunn av det?

- Nei, jeg tror ikke Nanna følte det på samme måte som meg, så det var aldri noe problem, sier iris. Og det er kanskje like greit, for uka før påske blir hun samboer med Nanna og Lene i Oslo - noe hun gleder seg stort til.

- Det kommer til å bli utrolig gøy! Litt fest og moro med gjengen fra Paradise blir det nok, men vi er jo også en seriøs gjeng som ser fram til studier til høsten og slikt også, sier Iris.

Godt likt
I en uhøytidelig avstemning Side2 foretok denne uken fikk Iris 21 prosent av stemmene over hvem av jentene som er drømmekvinnen. Hun er også populær blant deltakerne i serien og har ingen «fiender» slik vi har sett noen av de andre ha.

- Jeg føler jeg har blitt fremstilt veldig bra, og forsøkte å holde meg unna taktikken og spillet en del og lot det aldri gå inn på meg slik som Nanna gjorde. Men det handler om flaks og at jeg klaffa med veldig mange av dem som var der. Jeg drakk ikke så mye heller, og var egentlig bare meg selv hele tiden og oppførte meg ganske bra, synes jeg, sier Iris som synes det er hyggelig at hun kom til topp på avstemningen.

Men hun utelukker ikke at vi kan vente oss langt mer drama etter hvert som serien tiltar.

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken