Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg dater gjerne cougars

«Paradise Hotel»-deltager (24) datet 20 år eldre kvinne.

PUERTO VALLARTA/(Side2): Årets deltagere i «Paradise Hotel» har allerede sjekket inn på skandalehotellet, og er i full gang med innspillingen av en ny sesong. Forventningene i forkant av innflyttingen til hotellet var stor, både blant de mannlige og kvinnelige deltagerne som Side2 fikk i tale, i dagene før de ble flyttet til årets location.

- Jeg tror det blir tungt både fysisk og psyksik fordi det er så mye venting, og du vet ikke hva som skjer. Nettopp det tror jeg blir det tyngste. Så blir man mye stillesittende, og man får hverken jobbe eller trent så mye, sier en av de mannlige deltagerne til Side2.

Av hensyn til produksjonsmessige faktorer kan ikke Side2 avsløre identiteten på noen av gjestene på dette tidspunktet, men vi kan avsløre at likhet med flere av de andre hotellgjestene Side2 får møte er denne karen veltrent, og mer en gjennomsnittet opptatt av kropp og egen helse. Dette er noe han heller ikke legger skjul på.

- Helse er det viktigste du har i livet synes jeg, både fysisk og pyskisk.

- Jeg har hatt en del eldre damer
Til tross for at det normalt sett ofte er unge jenter som sjekker inn på det beryktede hotellet, er det mye som tyder på at den akutelle deltageren Side2 har i tale ikke hadde hatt problemer med at det hadde vært med noen eldre damer i denne sesongen.

- Jeg dater gjerne cougars, og jeg har hatt en del eldre damer. Den eldste var 43 år, sier deltageren åpenhjertig.

Han forklarer også hvorfor han faller for eldre kvinner.

- Mange eldre kvinner er jordnære, og de er ikke der oppe og skal oppleve alt. De er roligere, og det er mulig å snakke med de om ting. Jeg liker dype samtaler med personer som du kan prate med alt om.

LES OGSÅ: - Jeg elsker sex

- Man kan lage litt underholdning
Kan det bli sex for din del under oppholdet på Paradise Hotel?

- Absolutt. Om jenta er verdt det både utseendemessig og personlighetsmessig. Men jeg gjør det ikke bare for å ha gjort det på TV, da tror jeg ikke mamma kommer til å bli så glad, sier deltageren som meldte seg på realityserien fordi han ville prøve noe nytt.

- Jeg liker å reise og møte nye folk, og når du kan gjøre det i en kombo, så er det perfekt. I tillegg så er det TV, så man kan lage litt underholdning og by på seg selv.

- Gleder meg til å møte de norske deltagerne

Søndag ble det kjent at Paris Hilton (31) vil gjeste årets sesong av Paradise Hotel. Det er hemmelig hvilken rolle hotellarvingen vil ha i TV3-seien, men til Side2 uttalte stjernen, som også har en rolle i den danske versjonen av programmet, at hun gledet seg til å komme i gang med innspillingen.

- Jeg hadde det morsomt da jeg var her for og filmet noen måneder siden, så jeg sa ja da de ba meg komme tilbake. Jeg hadde det fantastisk og jeg gleder meg til å møte de norske deltakerne. Jeg synes konseptet og handlingen er god, sa Paris.

- Han behandler meg bra
Blondinen som er i Puerto Vallarta sammen med kjæresten, den ti år yngre modellen River Riiperi (21), var i svært godt humør da hun møtte den norske pressen i sin lukserisøse residen som er leid til henne for anledningen.

Hun stilte også villig opp til fotoshoot, og snakket åpenhjertig om sitt forhold til Riiperi.

- Jeg er så lykkelig, han er en så fin gutt. Han har så stort hjerte og er så lojal og han behandler meg så bra. Jeg er så lykkelig og oppspilt for jeg er i et godt forhold og det gjør alltid livet så mye bedre, sa Paris, til Side2.

LES FLERE PARADISE-SAKER HER:

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken