Gå til sidens hovedinnhold

- Ble jævlig forbannet

Karitas innsats for «fellesskapet» ble fort glemt av de andre deltakerne.

(SIDE2:) Det virker som om flere av deltakerne fikk seg en vekker etter at Triana Iglesias lekset opp om enkel folkeskikk i onsdagens episode av «Paradise Hotel».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

En av dem var Kevin, som bestemte seg for å lette den dårlige samvittigheten ved å love Margrethe at han ville velge henne hvis hun stilte seg bak ham i torsdagens parseremoni.

Lyst på en kjæreste? Prøv Side2 Match i dag!

Reddet Kevin og Mats
Dermed sto Kevins nåværende partner, Karita, helt alene og i akutt fare for å være den som røk ut.

Bare to dager tidligere hadde Karita ofret seg for de andre i alliansen, da Mats trengte en partner for å kunne bli på hotellet. Mats ville nok helst stå sammen med Lene, som han har fått svært god kontakt med, men det ville bety at Lenes daværende partner, Kevin, måtte reise hjem.

I stedet ble gjengen enig om at det beste ville være om Mats flyttet inn med Karita, som dermed måtte ta beslutningen om å sende hjem Alexander, som han var blitt veldig glad i.

Hulkende og unnskyldende bøyde dermed Karita av for presset, og tok Mats inn i varmen samtidig som hun reddet Kevin fra utsendelse.

Forbannet
Men ikke mindre enn to dager senere, tar altså Kevin en beslutning som betyr at Karita er den som står uten partner, rett før parseremonien.

- Det var kjedelig å innse at man ikke blir belønnet for det man har gjort for fellesskapet. Jeg skal innrømme at jeg ble rimelig forbannet, forteller Karita til Side2.

Hun sier at det ikke er noe som plager henne nå, og at sinnet gikk fort over. For selv om Kevin holdt ord overfor Margrethe, ble det faktisk nykommer Camilla som måtte pakke sakene sine og dra hjem.

Men før selve seremonien var Karita så sikker på at hun skulle hjem at hun faktisk hadde forsonet seg med tanken.

- Jeg bli skikkelig irritert på Kevin. Jeg synes det var en feil avgjørelse og lurte på om han ikke hadde innsett hva det var jeg hadde gjort for ham to dager tidligere, forteller hun.

- Leit med Camilla
- Men han prøvde å ordne opp. Han hadde tatt en kjapp avgjørelse, og hadde ikke tenkt på at det gikk ut over meg, sier hun og legger til at hun synes det var veldig kjipt at Camilla dermed måtte ut.

- Hun var jo absolutt ikke klar for å gå ut, siden vi var så sikre på at det ble meg. Hun er skikkelig super, så det var ikke så bra. Men noen ganger går spillet til din fordel.

Etter at TV3 satt en stopper for mobbingen av Margrethe, virker det også som alliansen av «gamle» deltakere for alvor har begynt å slå sprekker

- Der inne er det er snakk om å overleve fra dag til dag. Selv med aldri så mye planlegging og allianser, så spiller spillet deg. Det kan snu på et sekund!

- Jeg hadde veldig gode støttespillere der inne, men det er ikke alltid nok.

- Småpinlig
Selv om Karita også var en forholdsvis ny deltaker, gjorde hun sitt til at Margrethe ble frosset ut.

- Jeg har alltid vært en jente som står for det jeg sier, men her er det helt klart at mye kunne med glede ha forblitt usagt. Det er nesten litt småpinlig at man kan bli så trangsynt, sier hun.

- Mobbing er ikke noe jeg holder på med til vanlig, og at jeg har sunket ned til det nivået beviser bare hvor mye man kan miste perspektivet der inne. Det er en veldig unaturlig setting, med ukjente personer og mye stress.

- Det er selvfølgelig kjipt å se på nå. Det er jo ingen som liker å bli fremstilt som en mobber. Jeg kan ikke forklare det mer enn at det ble veldig intenst, og at når man først kom inn i et spor, så var det vanskelig å komme ut.

Fortsatt venner
Etter det flere av deltakerne omtaler som «wakeup-callen» fra Triana, bestemte Karita seg for at nok fikk være nok, og begynte som smått å trekke seg fra alliansene.

- Jeg bestemte meg for at nå hadde det vært nok tull og tøys. Etter at vi fikk den leksa, så skjønte jeg jo at det er for ille at det kunne gå så langt. Det er pinlig at voksne mennesker kan holde på på den måten.

Selv har hun ikke noe særlig kontakt med Margrethe nå, men melder ofte med Nanna og Lene.

- Det blir spesielt mye etter programmene. Da sender vi gjerne en melding eller to.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken