Gå til sidens hovedinnhold

- Sjokkert over Lene

Den krasse mobbingen av Margrethe har fått både seere og meddeltakerne til å vende Lene ryggen.

(SIDE2): Seere så vel som andre deltakere er regelrett sjokkerte over Lene Sorteviks utskjelling av nykommer Margrethe Storlid.

Kranglingen blir kalt for den verste i den norske realityhistorien - som for øvrig feirer tiårsjubileum i år. Vi har sett krangel, bråk og baksnakking tidligere - men eskalerte det til nye høyder i gårsdagens episode av «Paradise Hotel»?

Les også:- Du er det kvalmeste

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ren mobbing
I mandagens episode av realityserien toppet det seg da Lene kalte Margrethe for «en pedofil hore» og forsatte å skjelle henne ut etter toner der angrep på både personlighet og klesstil blir stygge.

Margrethe har tidligere uttalt til Side2 at hun ikke har tatt seg nær av all snakket og mobbingen hun er utsatt for under tiden på hotellet.

- Begeret fløt over mang en gang og jeg har en tendens til å bli bråsint, derfor tok det litt av, sier Lene til Side2 om kranglingen.

Skværet opp
Lene på sin side sier til Side2 at hun har skværet opp med Margrethe i etterkant, og at det ikke er noe uoppgjort mellom dem i dag.

- Det var et sinnssykt press der inne og det gjorde at alle ble litt stresset til tider. Jeg var irritert mye av tida, og det hjalp ikke på da jeg ble kalt bitch av Margrethe, sier Lene.

Uttalelsene til Margrethe forklarer Lene med at det var kun hennes meninger som ble vist på TV, og at det var mange som mente det samme.

- Men rettferdiggjør det å si slike ting?

- Jeg står for det jeg har sagt, og jeg sa det rett ut til Margrethe i stedet for å snakke bak ryggen hennes. Så får man heller skvære opp i etterkant, sier Lene.

Sjokkert over Lene
En av deltakerne som tidligere hadde et meget godt øye til Lene, Mats André Pedersen (22), sier til Side2 at han er sjokkert over oppførselen til Lene. Etter at dramaet har utviklet seg den siste uken, sier Mats at han føler avsky over oppførselen til sine kvinnelige realitykollegaer.

- Det er rett og slett helt sykt å se på. Det tok helt av og ble så vilt, og man får se alt det som foregikk i kulissene nå som jeg ikke fikk med meg der nede, sier han.

Ikke uvenner
Mats og Lene var et hot par inne på hotellet og fikk varme følelser for hverandre med en gang - men de følelsene er nå slukket for Mats sin del.

- Vi er ikke uvenner eller noe slikt, men vi henger ikke sammen for å si det sånn, sier han til Side2.

- Men jeg er sjokkert over oppførselen hennes som er vist på TV i det siste, jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å oppføre seg sånn, sier han.

Skrekkslagne seere
En Side2-leser skriver at han var skrekkslagent vitne til at mobbingen og sjikaneringen av Margrethe ble vist i fullt monn, mens banneord ble sensurert bort. En annen sjokkert innskriver sier at han gråt nesten da han hørte trakasseringen.

Også på Facebook viser folk sin avsky. Hele ni nye grupper har poppet opp de siste dagene, der folk reagerer med vantro på de harde ordene som haglet over Bergens-jenta før helgen.

TV3 var på vakt overfor slike hendelser som har vært vist denne og sist uke, og informasjonsmedarbeider Øyvind Skovli sier til Side2 at de tar ansvaret for at slike ting ikke skal gå for langt.

Jentebråket får uansett konsekvenser denne uken - ifølge tirsdagens Her og Nå som følge av mobbingen blir en av jentene sendt hjem.

- Under en produksjon som «Paradise Hotel» er det viktig at man har et solid team rundt hotellet som følger utviklingen der inne tett, slik at konflikter av den typen du refererer til her ikke går for langt, sier Øyvind Skovli i TV3.

- Dette er en oppgave vi selvsagt har tatt på alvor, akkurat som vi er vårt redaktøransvar bevisst. Det innebærer altså at vi fullt og helt står inne for de grundige vurderingene som er gjort underveis i innspillingen, samt under klippingen av episodene, sier han.

«Paradise Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag klokken 21.30.

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken