Gå til sidens hovedinnhold

- Det er ikke greit å oppføre seg som jeg gjør

Martine synes det er fælt å se seg selv på tv-skjermen.

(SIDE2): Da Martine Sjøhaug sjekket inn på skandalehotellet i Mexico var hun fast bestemt på at hun ikke skulle ha sex på riksdekkende tv.

Det løftet falt i grus da hun en litt fuktig kveld hoppet under lakenet med romkameraten Pierre Olsson.

I ettertid var det imidlertid ikke skammen over å ha hoppet til sengs med noen som var størst, men heller oppførselen hun hadde hatt ovenfor de andre deltakerne som hadde valgt å gjøre det samme før henne.

Les også: - Jeg var jo fast bestemt på at dette ikke skulle skje

Dårlig oppførsel

Det er ingen tvil om at Martine har skapt splid inne på hotellet, og spesielt Elin Bergius og Emilie Fleime Svang har fått gjennomgå for å kline med de andre guttene på hotellet.

I ettertid ser hun imidlertid at oppførselen hennes kanskje var i strengeste laget.

- Sånn som jeg oppfører meg i begynnelsen av programmet er virkelig helt på trynet. Jeg tror ikke jeg var klar over hva jeg hadde meldt meg på. Det er tross alt «Paradise Hotel», og man må regne med litt klining og kos, sier Martine til Side2.

Videre påpeker hun at det slettes ikke er dårlig stemning mellom jentene den dag i dag, og at alle er venner på utsiden av hotellet.

- Folk må få lov til å være som de er, det er mye jeg skulle ha gjort om igjen om jeg fikk sjansen, sier hun.

Får sjokk

Det å se seg selv i ettertid har vært ubehagelig for drammensjenta, som sier hun knapt kjenner seg igjen i den personen hun er inne på hotellet.

- Jeg får sjokk når jeg ser det her i ettertid, for det er virkelig ikke greit å oppføre seg sånn som jeg gjør. Dette er ikke den jeg er, og jeg snakker vanligvis ikke dritt om andre. Folk gjør som de vil, og så gjør jeg som jeg vil.

Hun poengterer også at klippingen av realityserien er med på å spisse konflikten, og at krangelen mellom de to jentegruppene derfor virker mer ensidig enn den egentlig var.

- Elin og Emilie slang med leppa de også, men det kan ikke sammenlignes med hvordan vi var mot de. Vi var nok tusen ganger verre, og det er ikke greit. Om det var noe jeg kunne endre på i løpet av oppholdet, så ville det vært oppførselen min mot de, sier hun.

En lærepenge

Martine har allerede fått mye negativt tilbakemeldinger for oppførselen sin inne på hotellet, og regner med at det blir verre nå som hun faktisk har gått mot sine egne prinsipper, og hatt sex inne på hotellet.

- Folk har sagt til meg at det bare er sex, at det er naturlig, og at de ikke skjønner hva som er så farlig med det. Det er jeg enig i, men samtidig tror jeg de samme menneskene blir irriterte når jeg har sex der inne, etter å ha laget et så stort nummer ut av det å ikke ha det., sier hun, før hun fortsetter:

- Nå får jeg nok høre at jeg slettes ikke er noe bedre selv.

Er det én ting hotelloppholdet har lært henne, så er det imidlertid at hun aldri burde være så utrolig skråsikker på ting.

- Det er teit å si at noe aldri kommer til å skje, for er det én ting jeg har lært om meg selv nå, så er det rett og slett at jeg ikke kjenner meg selv godt nok, sier Martine.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=BLp5ID2-SNSQJ8Kg8ebKFcugKNmgRM96ZleW9vBwv93LQwXYBucTMWURNoWM6sejKDaYg4LIPDIosesMqw1Ao6n5F36i2QAEcoy1VG6LBYvF_uG6DAT3djND_kVvBU4PcyOqiNrcaw4&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=LMHUAz9g_JhYFm3XIfR_lHWa2ur8hJTIB8fpE0FDop7e8SPCkdq1a5HmfYKCXgC-C6zsGIrCkhQuQQ0R8gko6wWgZrAQINOwL8w7Nuwm0MDX1IVbYsjzrn4PvPqt0khhQ71KiIz0Q-c&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=qrQ00pzTZJczfWfJUrJjT1VkNIR2KwY00l8g_izTJsk19ePCKUG9-mTzFIyvPVnN7_5-vkmhAekr2NSwalRgsGPOHQp8bVJALs3I09pQeKtov4r2XAHP0aIWVYLT8Kk_L7_rdzSLtz0&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
Reklame

Endelig på lager igjen: Ladekabelen som kutter strømmen selv

Kommentarer til denne saken