Gå til sidens hovedinnhold

Er dette sexy nok, Nanna?

Nanna gir alt for å sikre seg premien i «Drømmekvinnen»-kåringen. Se video.

(SIDE2:) Da Negar Khan kom inn i huset valgte hun å slå seg ned sammen med Kevin, noe som gjorde at Nanna må tilbringe nettene alene på singelrommet i nærmeste fremtid.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nanna, som kanskje er den deltakeren som er mest opptatt av spillet, tok nyheten rimelig hardt og gråt i strie strømmer utover kvelden.

Les mer: Nanna bryter sammen

I kveldens episode, tirsdag, har hun imidlertid fattet nytt mot. Grunnen er nyheten om at hotellets gutter skal kåre hvem av jentene som er drømmekvinnen, og vinneren vil få en fordel. Det er den gjengse oppfatning blant deltakerne om at denne fordelen vil være immunitet ved neste parseremoni.

- Jeg kommer til å gi alt som jeg føler er viktig å gi, lover Nanna før hun skal i ilden.

Sjampis-Nanna
Konkurransen består av en dans jentene skal danse for en utvalgt gutt, og svaret på et spørsmål gutta har blitt enige om på forhånd.

Nanna trår til med bikini, champagne og referanser til «Paradise Hotels» helt egne sjargong, og velger Petter som sin spesielle gutt.

- Slitsom
Nannas konstante fokusering på spillet, begynner også å tære på de andre deltakerne.

- Det er ingen tvil om at jeg heller vil ha Negar her enn Nanna. Hun er en person som suger energien fra folk. Hun er slitsom og skal hele tiden ha taktikk i spillet. Hun spiller spillet og later som hun ikke gjør det, sukker Noor i episoden.

Se Nannas dans her:
(artikkelen fortsetter nedenfor)

HTML EMBED

Også Kevin, Nannas tidligere romkamerat, er åpen for å stikke henne i ryggen viser det seg.

Ellers avsløres det også en sjokkerende hemmelighet om en ny spiller i spillet. Her er det ingen som kan føle seg trygge.

Se «Paradise Hotel» på TV3 mandager til torsdager klokken 21.30

HTML EMBED
/** Endre voteID til Mentometer-artikkelens ID **/var voteID=2586218;$('result_links').hide(); $('poll_stolpe'+voteID).update('

Stemmen er registrert. Takk for deltakelsen!

');
Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar