Gå til sidens hovedinnhold

- De har fremstilt meg akkurat som den personen jeg er

Dette skal Paradise-Aurora gjøre fremover.

(SIDE2): Paradise Hotel er ferdig for i år, og Aurora og Ann Mariell har blitt 150.000 kroner hver rikere.

Aurora vant finalen, og delte vinnerpremien med venninnen hun fikk inne på hotellet. De to fant nemlig tonen veldig den siste tiden.

- På slutten av finaleuken hadde både jeg og Ann Marielle det veldig tungt. Vi gråt hver kveld begge to, det var en spent stemning og folk var ikke generelt hyggelige. Vi fikk mye tyn, forteller hun til Side2.

LES ALT OM FINALEN HER:
Triana rasende på Paradise Hotel-deltaker
Måtte avgjøres på målfoto
Derfor slapp hun kula

- Fremstilt meg bra

Aurora var en av de fem første som sjekket inn på hotellet, og var inne i til sammen 15 uker. Etter realityserien var over, dro hun hjem til Norge.

- Jeg dro rett hjem til mamma for å slappe av og tømme hodet. Jeg har vært mye sliten, og når jeg nå har sett det på nytt på TV, så har jeg gjenopplevd alt sammen på ny. Hele opplevelsen var ikke over før etter at det var sendt på TV.

Inne på hotellet har Aurora stått for flere av de morsomste og rareste hendelsene. Enkelte har irritert seg over henne, andre har ledd med. Selv er hun fornøyd med måten hun er fremstilt på.

- Jeg synes de har fremstilt meg veldig bra, det er akkurat den personen jeg er, sier hun og legger til:

- Jeg er en veldig humoristisk person, og jeg er veldig kreativ. Jeg er ikke et kjedelig menneske i slik forstand, jeg er en humørspreder. Jeg sier kanskje ting av og til som folk tenker at ikke kan sies. Men det er humoren min, den er litt på kanten.

Ingen sex

Og responsen etter at hun kom hjem og har vært å se på TV flere ganger i uken, klager hun ikke på.

- Jeg får veldig mye positive tilbakemeldinger, det har vært veldig få negative. De er der av og til, men ikke mye.

Før hun sjekket inn på hotellet, fortalte hun Side2 at hun moren hadde sagt at hun ville gjøre henne arveløs om hun hadde sex på TV. Det hadde ikke Aurora, så vidt. Hun forteller nå at familien har tatt det meste fint.

- Det har vært noen rare ting de ikke har satt hundre prosent pris på. Men jeg holdt det jeg sa, jeg har ikke ligget med noen. Alt det jeg har gjort av rare ting er jo bare morsomt på en eller annen måte, så jeg følger ingen skam for det.

Her ser du øyeblikket da Aurora vant:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=uLJOJ6gfRPSaDGfiDqoWfvt49VWZRt6xLf2Ic9mBULcnMM8mBAcWeLgBoYkRVvInaU_cx_0zlYzkT7amlmuyX0FDY_-dcge60vKVvOmVI-Ddeo6tP4UXDfgAAIg-OivpUGFNrh0EU_M&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Tøft og taktisk

Hun forteller at Paradise-oppholdet var tøffere enn hun hadde trodd det skulle bli.

- Det var mye mer av alt enn forventet, mye mer glede, mye tøffere. Særlig mot slutten da spillet virkelig startet. I begynnelsen var det mye tjo og hei og vi tok det ikke så alvorlig. Men jeg hadde ikke trodd jeg skulle ta det så tungt da jeg var der inne. Jeg er en sterk person som ikke blir så fort lei meg.

Taktikken hennes var også av det uvanlige slaget, forteller hun.

- I starten tenkte jeg ikke så mye på det å vinne, først og fremst var jeg opptatt av å være der lengst mulig. Men jeg hadde en litt spesiell taktikk underveis, som ingen kunne forutse. Jeg brukte positiv tankegang. Hver kveld jeg la meg så tenkte jeg at jeg holdt i denne kulen og at jeg vant. Jeg brukte det som teorien om at det man tenker på, det tiltrekker man seg. Jeg begynte faktisk med det før jeg sjekket inn på hotellet.

Deler pengene

Aurora slapp kulen på 100.000, slik at de resterende gikk til Ann Marielle. Det bestemte Tønsberg-jenta før troskapseden med Nico tok til. Da det var klart at Aurora hadde vunnet, var Ann Mariell kjapp med å si at de skulle dele beløpet likt.

- Jeg valgte henne fordi vi virkelig hadde hatt det tøft der inne. Hun var en verdig vinner, og hadde vært gjennom mye. Hun fortjente det. Og det var gøy å gni det inn i ansiktet på de andre, som ikke hadde så mye til overs for oss – at det ble akkurat oss to.

Pengene fikk jentene fredag, så foreløpig har det vært med planleggingen av hva de skal brukes til.

- Det meste av pengene går til sparing. Og så må jeg jo prøve å ha det litt gøy, kose meg og se om det er noe jeg har lyst på. Kanskje donere litt til kreftsaken blant annet.

Dessuten blir det ferie og avslapping.

- Akkurat nå tar jeg det litt roligere og kjenner på følelseslivet, det er en belastning. Men jeg skal ha en fin sommer, med Ann Marielle. Jeg skal kose meg over sommeren, og se hva jeg finner på da.

For Aurora sa opp jobben som kundekonsulent før hun dro til Mexico. For tiden jobber hun ikke, utover at hun blogger.

- Man kan jo anse meg som en livsnyter nå om dagen. Men det har vært godt nå å ikke ha for mye pes, og psykologen i TV3 anbefaler også å ikke ha for mye.

Mer TV

Dersom det kommer tilbud om mer TV, så sier hun ikke nødvendigvis nei til det.

- Jeg er glad i å være på TV har jeg funnet ut, så det hadde ikke gjort noe å gjøre mer der. Jeg synes det er veldig gøy med underholdning, og jeg kunne gjerne tenkt meg å være med på alt mulig, ting som er litt crazy og litt utenfor av boksen. Jeg har ikke et konkret eksempel på TV-program nå, men noe der man kan utfolde seg litt.

Å være med på Paradise Hotel angrer hun ikke, og hun hadde også blitt med en ny runde.

- Jeg tror jeg hadde blitt med igjen. Det beste må være at man lærer så mye om seg selv. Noen utvikler seg veldig mye på den tiden man er der. Man er nødt til å lære seg mer om instinkter og selvanalyse, hvem man er og hvilken moral man står for.

Under kan du sjekke ut flere saker fra årets reality-snakkis:

Kommentarer til denne saken