Gå til sidens hovedinnhold

Derfor slapp hun kula

Aurora vant Paradise Hotel.

(SIDE2): Paradise Hotel 2014 ble vunnet av Aurora Gude (21) fra Tønsberg.

Hun kom til finalen med Nicolai Bennis (22), der de to måtte gjennom troskapstesten for å kunne dele premien på 300.000 kroner.

Ble sjokkert

Men da potten var oppe i 100.000, slapp Aurora kula hun hadde i hendene, og stakk av med summen alene.

- Grunnen til jeg slapp kulen var fordi jeg ikke turte stole på Nico. Jeg fikk tips av Ann Marielle og Gabriel dagen før at jeg ikke burde stole på han, og det var enklere å høre på de enn på han.

Her slipper Nico og Aurora kulene:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=eGI_WzSxjIzTMdENR2Zsnfn_pUbtMgocFX4mRMr3HyuDsHlJZCdB505NBkOrYwUKD50eoD5RZz44MhSEHLqTQt1t1KhtS8KFvRniMWLTDZt0q1VJN-cS8NCo1CutrvgaSPg2kfnAydM&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Aurora gjorde ikke noe dumt valg, Nico slapp sin kule nesten samtidig og det måtte målfoto til for å avgjøre hvem som vant, og det viste seg at Auroras kule traff bakken først.

- Jeg slapp på 100.000 for å safe, for jeg tenkte at han kom til å slippe på 150 000. Men jeg ble sjokket da jeg snudde meg og så han stå med hendene tomme, han også, forteller Aurora til Side2.

Øverst i artikkelen ser du hvordan det gikk for seg da de to slapp kulene sine!

Uvenn med Mats

Hun røper at det ikke var mange i juryen, som besto av tidligere deltakere, hun hadde stolt på i en troskapstest.

- Jeg hadde nok ikke stolt på noen andre i juryen. Muligens Gabriel, forteller hun og bekrefter at hun ikke er venn med Mats. De to har kranglet veldig de siste ukene, og Mats har ikke lagt skjul på at han ikke liker Aurora.

- Da jeg skjønte jeg hadde vunnet alt, ble jeg rett og slett litt surrete i i hodet, så jeg fikk ikke med meg reaksjonene til de andre. Men jeg regner ikke med at jeg fikk en klem av Mats i hvert fall. Han er vel den jeg ikke har utvekslet et eneste ord med siden vi kom hjem fra Mexico.

Fester i kveld

De andre deltakerne har hun derimot holdt kontakten med.

- Jeg har vært litt rundt i hilst på de jeg har hatt mest kontakt med. Men det blir morsomt å se alle igjen, forteller hun Side2.

For torsdag kveld fester alle deltakerne i Oslo, for å feire siste episode og Auroras seier. Selv lover hun at det skal ta helt av.

- Jeg skal feire ordentlig, denne finalen skal virkelig feires. Så jeg tar med de som står meg nærmest, og gleder meg til å se igjen de andre deltakerne.

Under får du en rekke saker til fra årets Paradise hotel:

Kommentarer til denne saken