Gå til sidens hovedinnhold

Måtte avgjøres på målfoto

Se den dramatisk avslutning på tidenes mest spennende Paradise Hotel-finale her.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=uLJOJ6gfRPSaDGfiDqoWfvt49VWZRt6xLf2Ic9mBULcnMM8mBAcWeLgBoYkRVvInaU_cx_0zlYzkT7amlmuyX0FDY_-dcge60vKVvOmVI-Ddeo6tP4UXDfgAAIg-OivpUGFNrh0EU_M&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Finalen i årets Paradise Hotel er definitivt realityseriens mest spennende. Det hele måtte avgjøres på målfoto etter at paret i troskapstesten, Aurora og Nico, slapp kulene de hadde i hendene, samtidig.

Så langt i Paradise’ seks år lange historie, har det kun skjedd en gang tidligere at noen har sluppet kula – da Vida Lill gjorde det for et par sesonger siden.

Denne gangen slapp altså begge to, nesten nøyaktig samtidig.

Sjokkerte

De siste dagene har det vært klart at Nico hadde planer om å slippe kula, mens Aurora var mer usikker på om hun kunne stole på han – men tydeligvis hadde begge planer om å stikke av med de 300.000 i potten, uten å dele med partneren.

- Det er selvsagt kjipt å svikte partnere sin, men spillet er over. Game over, sier Nico om det at han slapp kula.

Reaksjonen til de andre deltakerne, som sto rundt, var ikke til å ta feil av. Ansiktsuttrykkene gjenspeilet vantro og sjokk.

For – som Ann Marielle kommenterte – «Det var helt sykt, for begge kulene var i luften samtidig».

For også Aurora hadde sluppet sin kule i samme sekund som Nico.

- Ufattelig jevnt

- Crossykkelen til Labi, den må han se lenge etter. Payback is a bitch.

På 100.00 slapp de begge to kulen, og det hele måtte avgjøres med målfoto.

-Dette var ufattelig jevnt. Dere slapp begge kula og de var i lufta samtidig. Men vi har en vinner. Den vinneren er … Aurora!

Se hele finale-dramaet i videoen øverst i artikkelen.

Dermed jublet venninnen Ann Marielle – som sitter igjen med 200.000. Det er det resterende av premiebeløpet, som Aurora på forhånd hadde sagt hun ville gi til den bergenske 24-åringen.

Fortjent seier

Ikke alle de andre deltakerne var så helhjertede derimot, og flere reagerte med sure kommentarer - og hevdet Nico hadde vært en mer verdig vinner.

Aurora selv tror de fleste vil mene seieren var rettferdig.

- Jeg tror og håper at det blir mest positive tilbakemeldinger. Jeg har selv sett på TV at jeg hadde det tøft, og jeg håper seerne ser det samme og synes seieren var fortjent, sier Aurora selv til Side2.

Flere saker fra årets Paradise Hotel ser du under:

Kommentarer til denne saken