Gå til sidens hovedinnhold

Paradise Hotels ti beste øyeblikk

Mobbing, jentesex og mislykket sjekking. «Paradise Hotel» har virkelig vært vårens snakkis.

(SIDE2:) Det går ugjenkallelig mot slutten for Norges første sesong av Paradise Hotel. Om knappe fire dager vet vi hvem som står igjen med premien etter 40 episoders intrigemaking.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Vi har kanskje ikke fått servert så mye sex som det danskene sto for i sin versjon, men vi har jammen hatt nok å snakke om likevel.

Petter, Kevin og Lene er de eneste gjenværende deltakerne som fortsatt er med, mens Therese, William, André, Benedikte og Margrethe er de nykommerne som fortsatt er med i kampen om seieren.

I anledning finaleuka har vi i Side2 plukket ut de morsomste, flaueste og mest sjokkerende øyeblikkene fra det luksuriøse hotellet i Mexico.

10.Negar tråkker i grøten
Tiendeplassen går til årets språkblemme. Negar kom inn som en tilsynelatende søt og uskyldig jente som de fleste likte. I hvert fall helt til den skjebnesvangre kvelden der Negar bestemte seg for å flørte med ALLE guttene. Drama og «bitching» fulgte og Negar prøvde å redde stumpene ved bassenget dagen etter.

Negar: Det er så typisk meg å alltid tråkke i grøten.
Lene: Du mener kanskje salaten, lille venn.
Negar (senere): ... også begynte hun å snakke om salaten, og jeg skjønte ingenting!

Det gikk ikke lang tid før Bollywood-kjendisen måtte takke for seg, men til hennes forsvar var hun ikke den eneste som blandet sammen ord og uttrykk. Andre versjoner vi har hørt i løpet av serien: «For å sette ting på pinnen...», «nå skal jeg ta meg selv i skinnet».

9. Yvonne prøver å sjekke opp Øystein
Det tok ikke lang tid før noen av deltakerne begynte å føle seg amorøse, og Yvonne var en av de første deltakerne som virkelig ga jernet. Etter en fuktig Paradise-fest gjorde hun sitt aller beste for å forføre sin nye romkamerat Øystein Wanoa, som på sin side var mye mer interessert i å snakke om ærlighet og integritet.

Se video her:

HTML EMBED
video_embed(12264,1);

8. William vingler
Ah, William. Selvutnevnt player og pikenes Jens. Da han kom inn i «Paradise Hotel» valgte han å bo sammen med Noor, etter sigende fordi han mente hun var den svakeste spilleren og «lett og hjernevaske». Til Noor selv, påsto han derimot at han valgte henne fordi han likte henne ved beste øyekast.

Les mer: - Hun kan lett hjernevaskes

Siden har William vinglet fram og tilbake når det gjelder sine følelser for Noor der han har fortalt alle som ville høre på at han ikke har noen følelser for henne og at flørtingen, før han i neste sekund sier at hun er den beste jenta han noensinne har møtt, og deler ut både dype kyss og sengekos. Saken blir ikke bedre av at vi etter hvert får vite at William har en jente på utsiden som han egentlig har tenkt å satse på.

Det hele topper seg da Noor har sex med Williams ekskjæreste Therese, noe som får William til å bli supersjalu. Eller til tider ikke sjalu i det hele tatt. Det varierer litt.

7. Iris blir dolket i ryggen
Kanskje en av de mest overraskende utgangene i hele sesongen. Etter at Iris bortimot har vært bestevenn med alle de andre deltakerne, velger nykommer Karita henne som motstander til «dødskampen», der de andre deltakerne skal velge hvem av dem de ønsker skal forbli på hotellet.

Av alle deltakerne og Iris' tidligere alliansepartnere er det bare Øystein som stemmer på henne, mens venninnene Lene og Nanna stemte på Karita. Noor «110% ærlig» Kamil hadde til og med tidligere lovet å stemme på Iris, men stemte allikevel på Karita. Lettere sjokkskadet måtte Øystein se på at samboeren hans måtte pakke sammen sakene og forlate hotellet.

Selv tok hovedpersonen det med stor ro: - Jeg var så lei

6. Andre ofrer seg for Petter
Listens ferskeste punkt fikk vi se i går, der gjengen skulle bestemme om det var Margrethe eller André som skulle reise hjem. Etter utvilsomt press fra Petter, ble det Margrethe som trakk det korteste strået. Men i sann Paradise-ånd fikk hun den perfekte sjansen for hevn da Triana fortalte at hun kunne velge seg ut en gutt som ville gå med ned i dragsuget. Margrethe valgte Petter, og storfavoritten var dermed ute av spillet.

Både Lene, William og Andre uttrykte stor skuffelse over at Petter måtte gå, men i nok en tvist spurte Triana dermed om André kunne tenke seg og ofre seg for Petter. André som ikke akkurat har stått fram som en hvit ridder tidligere i spillet, svarer overraskende kjapt ja på spørsmålet, og vips er Petter inne varmen igjen.

5. Mats ryker ut (første gang)
Mens alle gutta var på basketball-date med Negar, kom det en ny mannlig deltaker inn på hotellet til jentene. Alexander fra Trondhjem fikk i oppgave å velge seg ut den jenta han likte best ved første øyekast.

Han velger Lene, som får totalt sjokk når hun får vite at valget betyr at hennes partner, Mats, må reise hjem igjen. Da Mats kommer tilbake fra daten blir han så sinna over beskjeden at han stormer ut av hotellet uten å si hadet til noen.

Les mer:
- Fikk sjokk da Mats dro
Ny kjekkas må gjøre sjokkvalg

4. Jentesex
Det har som sagt vært lite action mellom laknene på den norske «Paradise Hotel», men Therese og Noor tok saken i egne hender. Etter nok en fuktig paradise-natt gikk paret fra heftig klining til jentesex under dyna på rommet.

At Therese var biseksuell var ingen hemmelighet, men at Noor også likte jenter kom som en overraskelse på de fleste, ikke minst William som ble voldsomt eiersyk av det hele.

Les mer:
Vurderte ikke å sensurere jentesex

- Sjokk at Noor er bifil

3. Triana lekser opp
En hendelse som fikk enda mer oppmerksomhet enn jentekosen, var den kollektive mobbingen av Margrethe. Etter at den grove mobbingen hadde fått pågå i flere dager, steppet Triana Iglesias inn og lekset opp i folkeskikk, medmenneskelighet, mot og hvorfor mobbing var dumt.

Her på Paradise Hotel godtar vi ikke mobbing. Mobbing er ondt, det påvirker fellesskapet på en grusom måte. Når en person over lengre tid blir utsatt for noe jeg ser på som mobbing, da setter jeg foten ned, sa en streng og alvorlig programleder.

- Ja, det er et spill, men man kan ikke gå til angrep på en person på den måten. Hvis du har et problem med noen, sett dere ned og fortell den personen at dere har et problem. Ikke begynn å gå løs på den personen med helt usaklige ting, påpekte Triana om la til at hun ble virkelig lei seg over å se hvordan Margrethe var blitt behandlet, til jubel fra alle TV-seerne i de tusen hjem.

Les mer: - En lærepenge for livet

2. Paradise-Petter innfører nye ord
Fra dag en begynte Petter Pilgaard å innføre nye ord og uttrykk i nordmenns dagligtale. Ordet «druse» er for lengst plukket opp av kidsa, og Petters mange rim og regler blir hyllet på Facebook. En av de mest minneverdige seansene var allikevel kanskje da Bærumsgutten skulle ramse opp alle ordene han kunne for det å onanere.

En lang, lang remse ble avsluttet av klassikeren «den fremmede», også beskrevet i en mengde sitcoms, blant annet «Scrubs».

Les mer: Petters Paradise-ordbok

1. Det klikker for Lene
Det aller mest omtalte øyeblikket i «Paradise Hotels» korte norgeshistorie, er Lenes hodeløse utskjelling av Margrethe. Utsagn som «alle hater deg», «du er ei pedohore» og «skoene dine matcher ikke resten av antrekket en gang», fikk TV-seere til å sette smågodtet i halsen etter det som kanskje har vært TV-historiens mest usaklige utblåsning.

Debatten raste til både nye høyder og nye lavmål på Facebook og andre nettfora, før det roet seg litt ned etter Triana sendte ut Nanna, og Lene ba Margrethe om unnskyldning.

Les mer:
- Sjokkert over Lene
- Jeg kom tilbake til krig
- Du er det kvalmeste
- Var til tider et helvete

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?