Gå til sidens hovedinnhold

TV3 visualiserte hummersex-historien

- Det er jo helt sinnssykt, sier «Paradise Hotel»-Iselin. Se video!

(SIDE2): «Paradise Hotel»-deltaker Stian Thorbjørnsen (29) fikk nærmest hakeslepp da Iselin Michelsen (21) fortalte om kvinnen som brukte en hummer som vibrator. Historien ble i de neste dagene gjenfortalt også til de andre deltakerne inne på hotellet flere ganger, og det til stor glede for lytterne.

- Jeg måtte fortelle den igjen og igjen i flere dager. Alle ville høre den og jeg tror de synes den var veldig morsom, sier Iselin til Side2.

- Det tar jo litt av
Den morsomme sekvensen fra skandaleserien har også blitt lagt merke til av dem som vurderer kvaliteten og underholdningsverdien av det som sendes på TV, og øyeblikket da Iselin forteller om damen som døde etter å ha født rekebarn er nå nominert til «Årets TV»-øyeblikk av de ansvarlige for «Gullruten».

- Det er kjempemorsomt. Jeg visste ikke at historien ville bli så populær, men det er helt sinnssykt og det tar jo litt av, sier Iselin.

Klippet fra «Paradise Hotel» får sterk konkurranse når det den 12. mai avsløres hvem vinneren er. Blant konkurrentene finner vi Vinnis fremføring av «Sommerfugl i Vinterland» under TV 2-programmet «Hver gang vi møtes», «Golden Goals» elektrosjokkfotball, «Hellstrøm rydder opp hjemme» og avliver myten om at god mat er dyr, Kari Sangro Olestad fra «Ingen grenser» når toppen av Snøhetta, deltakerne i «Alt for Norge» lærer å banne, Hurtigruten minutt for minutt» møter dronning Sonja og Kongeskipet Norge, og Radio Taxi fra «I kveld med Ylvis».

Foruten å gjentatte ganger vise sekvenser hvor Iselin forteller denne historien avgjorde TV3 i denne uken å vise en visualisering av fortellingen som på mange måter er like festlig som historien selv.

Sover ikke uten g-streng
Hummerhistorien til Iselin er derimot ikke den eneste underholdende fortellingen blondinen har liret av seg under innspillingen av realityserien. Tidligere i sesongen fortalte hun blant annet hvorfor hun ikke tør å sove uten g-streng.

- Jeg tør ikke sove uten g-streng eller noe for hvis jeg sover naken er jeg redd for at edderkoppene skal gå inni meg og jeg vil ikke ha en edderkopp der. Jeg er dritredd for at de skal legge egg inni meg slik at jeg må føde edderkoppbarn, sa 21-åringen.

HØR ISELIN FORTELLE OM EDDERKOPP-SKREKKEN HER:(Artikkelen fortsetter under klippet)

HTML EMBED

- Alltid noen som har noe negativt å si
Historier som dette fører naturlig nok til at blondinen får mye oppmerksomhet fra TV-publikum, men også det at hun allerede første natten inne på skandalehotellet hadde sex med en av de andre deltakerne har gjort sitt til at hun har blitt lagt merke til.

- Jeg har fått veldig mange positive tilbakemeldinger på min deltakelse i «Paradise Hotel» og det er kjempegøy. Det er alltid noen som har noe negativt å si, men det er så mye positivt og jeg velger å fokusere på det positive, forteller Iselin til Side2.

Hun avviser at hun angrer på at hun ble med i skandaleserien.

- Jeg har fått oppleve mye og det går ikke an å skjønne hvordan det er å være der før man har vært der selv.

«Paradise Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag kl. 21:30.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken