Gå til sidens hovedinnhold

Nanna bryter sammen

Taklet ikke at nykommeren valgte hennes partner.

(SIDE2): - Jeg er sur og lei meg, sier Nanna etter at hun måtte flytte fra Kevin. Spillet tetner seg til, og Nanna takler det dårlig.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Gråter
I kveldens episode sjekket Negar Khan (24) inn i «Paradise hotell», og reglene tilsier da at hun etter en rask prat med gutta må velge seg ut en hun vil bo med. Hun kan velge og vrake fritt. Negar fulgte magefølelse sin og valgte Kevin.

- Det er spillet som får meg til å gråte, sier Nanna til Negar. Hun er livredd for at hun må reise hjem på torsdag og føler alliansen med Øystein, Kevin og Iris smuldre bort. Kevin forsøker å trøste Nanna så godt han kan, men det hjelper ikke. Det blir andre gang Nanna må bo på det såkalte singelrommet - uten en gutt ved sin side.

Les også:- Utspekulert og manipulerende

Bryter sammen
I løpet av kvelden blir det fest for nykommer Negar og da forsøker Nanna å snakke med Kevin, men han sier at hun ikke må bli så lei seg og opphengt i spillet.

- Jeg skulle ønske at ting var litt lettere. Jeg er så lei meg for å hele tiden måtte jobbe for å være her, sier Nanna og gråter på skulderen til Ida og senere til Noor. Nanna er livredd for å ryke ut på utvelgelsen torsdag.

Følelser i sving
Følelsene har begynte å vokse blant deltakerne etter to uker på hotellet, og det er liten tvil om at et par av jentene er mer enn bare betatt av gutta.

- Jeg er mer betatt av Mats enn det jeg hadde planer om, sier Lene, som deler rom med Mats. De kysser og koser hele tiden.

Iris og Øystein har begge sagt at de liker hverandre veldig godt, og i mandagens episode kommer følelsene mer fram enn tidligere.

- Øystein er en utrolig bra fyr, han er ærlig hele veien og det liker jeg godt. Og han ser bra ut, sier Iris. Men hun tør ikke legge an på Øystein fordi hun er redd for å bli avvist...

Det er en del snakk om sex på hotellet og løpet av denne uken er det også et par som ikke klarer å stå imot lenger.

Les også: Første Paradise-sex

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken