Gå til sidens hovedinnhold

Brukte opp premiepengene på finalefesten

«Paradise Hotel»-Stian (29) måtte tigge penger til toget hjem etter å ha spandert bort 100.000 kroner.

(SIDE2): «Svidde av 100.00 på finalefesten. Trenger penger til toget hjem Takk!»

Finalefest
Med en plakat med denne teksten, satte Paradise Hotel-deltaker og -premievinner Stian Thorbjørnsen seg ned på Oslos paradegate Karl Johan fredag ettermiddag. Kvelden før hadde deltakerne feiret sesongavslutningen på reality-serien, noe som tydeligvis hadde gått relativt fuktig for seg.

- Det ble en heidundrende finalefest og jeg hadde spanderbuksene på. Dermed brukte jeg alle de 100.000 kronene jeg fikk, og for å få penger til toget hjem måtte jeg tigge penger, sier Thorbjørnsen til f-b.no.

Gjenkjent
Han forteller videre at han ble overrasket over hvor spandable folk var, og at han bare brukte en time på å få inn 260 kroner.

- Folk var positive og stoppet både for å gi penger, samt å ta bilder. De så tydeligvis humoren i dette, sier han til avisen, og tror det at flere kjente han igjen fra TV-ruta hadde mye å si.

Det var i den nervepirrende sesongavslutning av «Paradise Hotel» torsdag, at Vida Lill Gausemel Berge (21) dolket sin partner Miguel Kristiansen (20) i ryggen, da hun slapp den berømte gullkulen i gulvet, og slik sikret seg halvparten av 200.000 kroner i premie. I motsetning til tidligere år måtte den som eventuelt slapp kulen dele premiepotten med en i juryen av det motsatte kjønn. Vida og Stian kom i løpet av tiden de befant seg på hotellet godt overens, og han var altså den utvalgte - og den som klarte å bruke pengene opp på kort tid.

Regninger
Dermed blir det ikke helt som Stian egentlig hadde planlagt. Da det ble kjent hvordan det gikk i finalen, og at Stian fikk 100.000, snakket han med Side2.

- Jeg skal bruke pengene på å kose meg litt ekstra og betale en litt høy telefonregning jeg har liggende, fortalte Stian da.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken