Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg fortjente å få de pengene

Stian Thorbjørnsen (29) vant ikke «Paradise Hotel», men fikk likevel 100.000 kroner i premie.

(SIDE2): - Jo, jeg syns jeg fortjente å få de pengene. Eller jeg synes Vida fortjente å få de pengene og at hun valgte å dele med meg er jeg overlykkelig for, men på en måte så hadde jeg gjort meg litt fortjent til det gjennom å la henne beholde plassen der inne på hotellet samt latt være å dolke henne i ryggen, sier Stian Thorbjørnsen til Side2.

I en nervepirrende sesongavslutning av «Paradise Hotel» så vi at Vida Lill Gausemel Berge dolket sin partner Miguel Kristiansen i ryggen, da hun slapp den berømte gullkulen i gulvet og dermed sikret seg halvparten av 200.000 kroner.

- Det var jo jeg og Vida som var et par siste halvdelen av sesongen. Det at Miguel dukket opp mot slutten var vel mer eller mindre en tilfeldighet, sier Stian.

- Mer verdig vinner en Miguel
Selv dolket han sin gode venn Andreas Bolme Aslaksen (23) i ryggen da han valgte å stille seg bak Vida Lill og Miguel istedenfor Andreas og hans partner Nina Karlsen Bøvollen (20).

- Jeg vil faktisk skryte av Andreas. Jeg skjønte jo at han, som det konkurransemennesket han er, villle ta det veldig tungt. Allikevel så ordnet det seg bare noen timer etter selve finalen. Det står det jævlig stor respekt av. Det har ikke vært noen problemer etter at alt var over og vi har vært sammen ved flere anledninger i ettertid.

Han mener også at det at Vida valgte ham framfor Miguel gjorde det lettere for Andreas å takle nederlaget.

- Jeg vet han så på meg som en mer verdig vinner enn Miguel.

Han forteller imidlertid at han ikke ante at Vida Lill ville slippe kulen, men synes i ettertid at det var det eneste riktige.

- Det kom det en tvist rett før Vida og Miguel skulle holde kulen som gikk ut på at om man kastet kula så delte man restbeløpet med et mannlig jurymedlem. Jeg hadde sørget for at Vida var der nede, jeg valgte jo å sende hjem Iselin for å beholde henne, samt at jeg nektet å dolket henne i ryggen to dager før finalen, sier Stian.

- Hun kunne byttet han ut
Stian er overrasket over at Miguel ikke forutså at Vida Lill ville slippe kulen.

- Jeg syns egentlig ikke han ble sveket av Vida. Hun kunne byttet han ut, men ble ved hans side og han vant jo Paradise, men fikk ingen penger med seg hjem.

Isteden var det Stian som innkasserte halve vinnerbeløpet – altså 100.000 kroner.

- Jeg skal bruke pengene på å kose meg litt ekstra og betale en litt høy telefonregning jeg har liggende, forteller Stian.

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken