Gå til sidens hovedinnhold

Disse to sjekker inn på «Paradise Hotel» med et helt spesielt oppdrag

Det er duket for Mr. og Miss Paradise på skandalehotellet.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=G1wUvdSkkyV1DDCTfU-Moobr7dWnyNpr9YSXsXIRAo3HHog2BWOcYWsbXaNPVwY50BSV5pPQbm_dYD7HRVX1ai-LggyAZOdsv32hd2SQuiAiqMWiEu48mumYokRVxhV4YcbAfGrt6W8&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Forrige uke var det eventyruke inne på Paradise Hotel, og selveste Espen Askeladd sjekket inn på skandalehotellet.

Denne uka er det imidlertid duket for den ikoniske kåringen av Mr. og Miss Paradise, og i den anledning sjekker det to nye gjester inn på hotellet. En gutt, og en jente.

Les også: - Jeg ble livredd!

Danselærere

Sara er 24 år fra Førde, og vil beskrive seg selv som en energisk og spontan person. Hennes dårligste sider er imidlertid at hun kan bli for fort revet med av ting, og dermed også uttrykke mye frustrasjon og sinne.

Kevin er 26 år fra Stavanger, og får ofte høre at han ser homofil ut. Det mener han imidlertid at han må tåle å høre, ettersom han har enkelte feminine sider.

Med seg inn på hotellet har de imidlertid ikke bare sine egne meninger og erfaringer, men også koreografien til en meget verdifull dans, i bagasjen.

Hver av dem skal nemlig lære både guttene og jentene dansen som vil spille en vesentlig del i kåringen av årets Mr. og Miss Paradise.

Hvordan gjestene tar dem imot kan du se i videoen øverst i saken!

Resten av episoden kan du se på TV 3 kl. 22:30 i kveld.

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken