Gå til sidens hovedinnhold

- Det er utrolig surt å ryke på denne måten

Mads måtte forlate Paradise Hotel.

(SIDE2): I går kom Fredrik Fredriksen tilbake på hotellet til Sara Stålesens store glede, men med en uke som er viet til mord og mysterier får ikke guttene hvile lenge på laubærene.

I dag tidlig var det nemlig sju gutter og fire jenter på skandalehotellet. Det kom med andre ord ikke som et sjokk da en av de tre sologuttene ble nødt til å sjekke ut allerede under kveldens mordseremoni.

I kveld ble det Mads Island som måtte forlate hotellet, bare to dager etter at hans tidligere partner, Martine Sjøhaug, ble nødt til å sjekke ut.

- Jeg hadde forventet å ryke i kveld, når jeg fikk vite hvordan det skulle foregå. Jeg skjønte det, i forhold til hva jeg hadde gjort, og hvilke valg jeg hadde tatt tidligere i uka, sier Mads til Side2.

Les også: - Jenter jeg ikke kjenner spør om jeg vil ligge med dem

Stjal våpen

De tre guttene på solo fikk beskjed om at de var i fare allerede i går, men i dag får de beskjed om at de kan redde sin egen plass på hotellet ved å stjele et våpen fra de andre guttene. Da vil han som mistet våpenet bytte plass med den utsatte gutten, og havne på solo.

Pierre Olsson klarer å få stjålet pistolen til Fredrik, og reddet derfor seg selv, samtidig som han satte Fredrik i fare. Da guttene bestemte hvem som skulle bli myrdet, stemte Pierre på Mads.

- Det viser bare at man ikke kan stole på noen her inne. Jeg trodde vi var kompiser, sier Mads, før han fortsetter:

- Jeg hadde håpet at folk likte meg litt bedre, men nå mister hotellet en fargeklatt med liv inne på hotellet. Jeg synes faktisk at dette er deres tap.

I ettertid synes han også utsjekken på hotellet ble ekstra sur.

- Det er surt å ryke på den måten, uten tvil. Jeg gir kanskje ikke så mye uttrykk for det der og da, men i ettertid tenker jeg at det var veldig surt, jeg ville heller ha røket i en parseremoni, sier han til Side2.

Gode kompiser

Til tross for at forholdet mellom Mads og Mathias Alexander Pettersen surnet etter at Mathias sendte partneren til Mads, Martine Sjøhaug, hjem fra hotellet, forteller Mads at de to guttene har en god tone seg imellom etter hotelloppholdet.

- Jeg og Mathias har fått et godt forhold i ettertid, og er kanskje den jeg prater mest med, bortsett fra Harald og Kevin som bor rett i nærheten. Vi pratet sammen i ettertid, og ble begge enige om at vi ikke bærer nag for noe som skjedde inne på hotellet. Det er bare spill, sier han.

Inne på hotellet hadde imidlertid Mads en ganske sterk reaksjon da partneren ble sendt hjem, og han brukte en del tid på å være sur på Mathias før forholdet begynte å normalisere seg.

- Det kom kanskje litt sterkere fram på tv enn hvordan det faktisk var, men hun var tross alt den jeg stolte mest på der inne, og jeg tror alle føler på et tomrom når parteren sjekker ut, det er bare noen som er flinkere til å skjule det enn andre, sier han.

- Ble det noen god stemning mellom deg og Martine på utsiden?

- Vi snakker sammen, men vi er absolutt ikke blitt et par, om det er det du mener, sier Mads.

Reklame

Endelig på lager igjen: Ladekabelen som kutter strømmen selv

Kommentarer til denne saken