Gå til sidens hovedinnhold

Paradise-sjarmør: - Mye sex og intriger

Danske «Paradise Hotel» er i gang med en het sesong fem.

(SIDE2): Realityserien skapte reaksjoner i Norge i fjor høst da de danske deltakerne hoppet i sengehalmen mer enn en gang i løpet av sesongen.

Saftige skandaler
Nå er danskene tilbake igjen og storsjarmøren Mads Gleager (27) fra i fjor lover saftige skandaler, men kanskje ikke like mye sex som si fjor.

- Det blir en sinnssyk sesong. Det er mange flere følelsesutbrudd og hotellet har en villere karakter enn de foregående årene, sier Mads Gleager til danske bt.dk.

Mads var med i forrige sesong og han fikk overskrifter i skandinavisk presse etter at han hadde sex med flere av de kvinnelige deltakerne på hotellet. Det er vel egentlig nødvendig å si at slikt blir det drama av. Når Mads dukker opp som joker i den danske seriens første episode blir det kaos blant de andre deltakerne.

Les også:Sexrekord i «Paradise Hotel»

Mer intriger
Mens det i fjor var sex og partnerbytte det handlet om i den danske serien, er det i sesong fem intriger og hemmelige allianser som har førsteprioritert.

- Det som er fett er at det ikke bare handler om sex denne gangen, men spillet er viktig. Folk blir sure og reagerer voldsomt, sier Mads.

Klar for norsk versjon
Informasjonsansvarlig i TV3 her i Norge, Øyvind Rognlien Skovli, sier til Side2 at de ikke har bestemt seg for om de skal sende den danske versjonen ennå.

- Vi har full fokus på vår egen versjon, så det er vanskelig å si noe foreløpig. Men jeg kan jo røpe at danskene som er med på vår produksjon er veldig imponert over hva vi lager, sier Skovli.

Den norske «Paradise Hotel» med Triana Iglesias som programleder har premiere på norske TV-skjermer i løpet av mars.

Finn kjærligheten på Side2 Match

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken