Gå til sidens hovedinnhold

- Hadde ikke sex

Victoria Norrman reagerer på TV3s klipping.

(SIDE2:) Neste uke er det klart for finaleuken i «Paradise Hotel» på TV3. Fire par skal kjempe om pengepremien.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Måtte reise hjem
I årets finale er Tine Helene Valle, Carl Eliassen, Torbjørn Barth, Victoria Norrman, Emil Løvstad, Thea Bråten Christensen, Caroline Knutsen og Jon Marsteintrædet.

Torsdag var det Petter Holmbakken som måtte pakke kofferten og forlate realityserien. Han innrømmer at han syntes det var bittert å ryke så nærme finalen.

- Det var veldig bittert å ryke dagen før finaleuken begynte, har Petter tidligere uttalt til Side2.

- Synes det er dårlig
Men Petter er ikke den eneste deltakeren som er misfornøyd med torsdagens episode. Victoria er klar for finaleuken, men er likevel lite glad for måten hun ble fremstilt på TV. Hun føler TV-kanalen «klipper og limer» slik at hun ikke blir fremstilt på riktig måte.

«Petter som kom inn igjen og prater om hvordan jeg dolka han i ryggen, klipp og lim», skriver hun på sin egen blogg.

Videre reagerer hun også sterkt på hvordan det er filmet på soverommet, hvor hun deler seng med partneren Torbjørn Barth. Hun avviser blant annet at hun har hatt sex på TV:

«Torbjørn var heeelt kokt i dagens episode, ble ikke akkurat klam i hakket av den samtalen jeg overhørte. Digger Torbjørn kjempemasse, men det der tok kaka! Så klina vi litt vi og la oss. Det har «de» klippet til at det ser ut som vi har sex omtrent!! Wich we arent! klipp og lim.. grattis tv3! Synes også det er veldig lite av de hyggelig samtalene og gode stundene med bånding.. så det synes jeg er dårlig, er jo ment for å være intriger og drama så sånn er det bare», skriver Victoria.

Den farligste spilleren
Da Petter måtte reise fra hotellet i forrige episode, fikk han et brev der det sto at han skulle skrive navnet på den farligste spilleren på en lapp. Petter skrev «Victoria», og den dag i dag håper han fremdeles at hun ikke går av med seieren i realityserien.

Les mer: - Håper ikke Victoria vinner

Serien sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

HTML EMBED
Reklame

Endelig på lager igjen: Ladekabelen som kutter strømmen selv

Kommentarer til denne saken