Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde i andre episode av Paradise Hotel

Det ble puling allerede første natt!

(SIDE2:) Alle er fyllesjuke. Jonas våkner opp og sier at han tror han drakk for mye i går. Mayoo har vondt i hodet, Mikela og Øystein har pult. De har litt fylleangst etter at de to hadde sex første kvelden på realityhotellet.

Les hva som skjedde i første episode av Paradise 2016 her.

En ny gutt sjekket også inn i går, han heter Jørgen og er fra Bærum og han har skikkelig trua.

- Jeg kommer til å vinne Paradise fordi jeg er kjekk. Sier den nye gutten.

Carl Aksel sliter med hard avføring som tetter do. Han må fikse dette selv og brekker seg da han må stikke hånden ned i ...

Øystein får applaus fra de andre gutta fordi han knulla første natt. Mikela forteller de andre jentene at de båndet og at det var skikkelig koselig.

Etter frokost kommer det brev. Synøve blir stressa. Hun tror det kommer inn en jente og da blir det problemer. Det er jo for mange på hotellet!

- Det brevet som kommer er sånn mindføkk. Sier hun.

Alle er redd for å måtte reise hjem. Heldigvis har Synøve forberedt seg godt.

- Jeg er klar for å slå på tenkehatten, men først skal jeg bare flyte og ikke spille spillet. Sier hun.

Så er det klart for årets første parsermoni og kjekke Jørgen fra Bærum må reise hjem igjen etter bare en natt. Etter den dramatiske exiten skal gjestene nyte hotellet, men allerede før dagen er over, sjekker det inn en ny jente. Sandra fra Skien. Hun syns Øystein er kjekk og sier hun må bli dritings (!).

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=kVNUX5AUOHCUo9t7uLobE1IdpTWj5_8n0yVJox-aFPLwMrQ1yqVYzjc8OvpHSEjdZm-j2xRn0wnn2YITblE8W__KzADCZxax&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Kveldens fest starter. Alle spiller «flasketuten peker på» og kliner litt med hverandre. Øystein innrømmer til Carl Aksel at han egentlig ikke liker Mikela så godt. Mikela tror Øystein syns hun er dum.

- Han tror sikkert at jeg er sånn dum faen, men jeg er ikke det.

Carl Aksel er skikkelig misfornøyd med Synøve.

- Hun tror at jeg er en jævla bikkje for hun da, det er jeg ikke så hun skal faen meg passe seg ass.

Kommentarer til denne saken