Gå til sidens hovedinnhold

- Lene har utseendet jeg faller for

André innrømmer overfor Side2 at han raskt ble sjarmert av dronningen av «Paradise Hotel».

(SIDE 2): De to nye deltakerne, André Brennum (22) og Kjetil Aasheim (29), møtte en sammensveiset gjeng på «Paradise Hotel» i kveld.

- Det var litt utfordrende å bli en del av gjengen. Deltakerne har vært der lenge, og jeg merket at jeg måtte trå varsomt for å komme inn i varmen, forteller André til Side 2 om sin første dag som gjest på hotellet.

LES MER HER:To nye smukasser ankommer hotellet

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Lene imponerer
Det er jentenes tur til å regjere denne uken. Etter en real brytekamp med Nanna Dahlen i gladiatorkostyme, vant Lene Sortevik tittelen som «Amazonenes dronning».

Det innebærer at hun vil få mye makt fremover. Det synes André er helt greit. Lene er nemlig den jenta han umiddelbart falt for.

- Hun hadde mest sjarm i øyekroken, forteller André, som innrømmer at Lene er den på hotellet som han mest sannsynlig kunne falle for.

Margrethe sliter
Selv om jentene er på en gigantisk opptur, er det en person som faller utenfor den sammensveisede gjengen. 26-åringen Margrethe Storlid har fått guttene på sin side, men jentene liker henne ikke.

Dessuten er hun og 20-åringen Alexander blitt veldig kosete på nattetid, og det faller heller ikke i smak hos resten av gjengen som mener at hun er altfor gammel for ham.

Sjarm
Lene er foreløpig heller ikke spesielt imponert over André, som hun mener er en taktiker.

- Sjarm, sjarm, sjarm, det er hans motto, sier dronning Lene, og gjør det klart at all sjarmen ikke biter på henne.

- Jeg er bare meg selv. Det er det jeg har kommet lengst med hittil i livet, sier André til Side 2, men han innrømmer at det ikke er første gangen han har blitt beskrevet som et sjarmtroll.

Savner pene damer
Petter Pilgaard tar en pause i å fikse håret sitt for å gi sin mening om damene på hotellet. Han hevder at ingen av dem får ham til å føle at «penisen henger på».

- Det er ingen her jeg kunne blitt interessert i på utsiden, sier Pilgaard. Han prøver likevel å innynde seg hos Lene med komplimenter.

- Du er den peneste her, sier Petter i kveldens episode til Lene. For øvrig rett etter at han har beskrevet alle jentene på hotellet som «skrot».

Slaver
Det er uansett jentene som har makten fremover med dronning Lene i spissen, og i neste episode må guttene være slavene til de kvinnelige deltakerne. En av de mannlige deltakerne må reise hjem.

Hvem det blir, kan du se i neste episode av «Paradise Hotel» førstkommende mandag på TV3 kl. 20.30.

Kommentarer til denne saken