(YEYE): Supermodellen Kate Moss er i full gang med å lansere sin andre parfyme, kalt «Velvet Hour». Nygifte Mariah Carey samarbeider med Elisabeth Arden om en ny duft og Angelina Jolie er i forhandlinger med parfymehuset Coty.

Hva synes du om at stjernene lager parfymer? Har du en favoritt blant stjerneduftene? Kommentér nederst i saken.

- Endelig kveld
Ifølge Sassybella.com er den britiske supermodellen, Kate Moss, i gang med å lansere en ny parfyme ved navnet «Velvet Hour», hvor Mert & Marcus står bak fotograferingen av reklamekampanjen. Kate Moss elsker som kjent sene kvelder og hard festing. Nå har hun funnet inspirasjon i kveldens skumring til sin andre parfymeduft:

- Det er den følelsen... At endelig er kvelden her igjen, takk og lov. Det er som en behagelig trygghet. Hele følelsen forandres. Solen forsvinner, du kan gå ut. Det føles bare mer behagelig for meg. Det er som fløyel, sa Moss under parfymelanseringen ifølge Costume.no.

«Velvet Hour» inneholder patchouli, sedertre og røkelse sammen med rav, muskat og freesia. Parfymen kommer i salg i september.

Det er ikke første gang Kate Moss beveger seg på nye felt innen motebransjen. For halvannet år siden begynte hun å designe sine egne klær for den britiske butikkjeden Topshop.

Nygift Mariah
I fjor kom hun med sin første parfyme, kalt «M», som bestod av en lilla flaske duftende av marshmallows. Nå skal nygifte Mariah Carey lanserer nok en duft i samarbeid med Elizabeth Arden. Denne gangen blir det en duft pakket inn i jentefargen rosa.

Mariah ønsker å gi sine fans ett dypere innblikk i hennes verden med lanseringen av parfymen som har fått navnet «Luscious Pink»:

- Duften er feminin, flørtende og morsom og reflekterer trolig hvor jeg står i livet mitt akkurat nå, etter et fantastisk år, forteller Carey til WWD bare noen uker etter bryllupet med rapperen Nick Cannon.

Parfymen kommer i salg i parfymerier denne høsten.

Duften av Jolie
Høygravide Angelina Jolie har også et ønske om å lage parfyme og i disse dager er hun i forhandlinger med det franske motehuset Coty om å lage sin egen parfyme. Hun kan dermed bli den neste kjendisen i rekken av parfymelanseringer:

-Angelina har veldig sterke meninger rundt sin parfyme. Hun vil ikke ha en duft som ikke representerer henne 100%, sier en kilde til The Mail ifølge aceshowbiz.com.

Coty står også bak de suksessfulle duftene til Sarah Jessica Parker og Gwen Stefani.

En haug med stjerner
Kate Moss, Mariah Carey og Angelina Jolie er ikke de første som kom med idéen om egen parfymeduft. En rekke stjerner har allerede lansert sine favorittdufter, blant annet Britney Spears, Christina Aguilera, David og Victoria Beckham, Paris Hilton og Naomi Campbell for å nevne noen.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her.