Gå til sidens hovedinnhold

Paris er klar for fengsel

- Jeg er klar for å ta følgene av det jeg har gjort. Jeg tror ikke jeg vil bli behandlet annerledes enn andre, sier Paris Hilton nå.

(SIDE2:) Paris Hilton har skaffet seg en ny advokat som er ekspert på saker med personer som må for retten fordi de har kjørt i alkohol- eller annen ruspåvirket tilstand.

Skaffet seg toppadvokat
Gjennom sin nye advokat sier Hilton at hun ikke forventer å bli behandlet bedre enn andre og at hun er klar for konsekvensene av at hun brøt prøvetiden dommerne ila henne da hun fikk betinget bot for å ha kjørt i fylla i fjor.

- Men mitt håp er også at jeg ikke blir behandlet dårligere enn andre, legger Paris Hilton til.

Paris Hilton anket straffen på 45 dagers ubetinget fengsel og sparket samtidig sin talsmann Eliot Mintz da hun fikk dommen rett før hel

- Jeg fortjener ikke dette , var Paris første reaksjon. En underskriftskampanje på nett ble lansert, og Paris skal også ha best guvernør Arnold Schwarzenegger om å gripe inn.

- Skjønner alvoret
Nå er tonen en annen.

- Jeg føler at offentligheten har fått et galt bilde av meg. Jeg er fullstendig klar over hvor alvorlig det er å kjøre bil når man er påvirket. Og jeg ville aldri kunne leve med meg selv om noen ble skadet eller drept som følge av det. Ingen bør kjøre i påvirket tilstand, sier Paris nå.

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot