Gå til sidens hovedinnhold

Paris Hilton er lovlig blond

Elle Woods er en vimsete blondine fra filmens verden med en chihuahua under armen. Paris Hilton er en vimsete blondine fra virkeligheten med en chihuahua under armen.

I «Legally Blonde»-filmene møter du Elle Woods, blondinen som prøver å motbevise alle blondinevitser og fordommer. Da vi stiftet bekjentskap med henne i den første «Legally Blonde»-filmen lot hun seg innrullere ved universitetet Harvard for å imponere kjæresten som nettopp hadde dumpet henne.

Menneskets beste venn i fokus
Her endte hun opp med strålende karakterer etter en rekke humoristiske situasjoner. Film nummer to er minst like preget av blondiner med en forkjærlighet for fargen rosa. Og Woods chihuahua, Bruiser, spiller en sentral rolle.

Et bilde av Elle Wood som spilles av Reese Witherspoon ser du til venstre. Til høyre ser du et bilde av hotellarvingen, modellen og TV-stjernen Paris Hilton. Her er hun avbildet på sin terrasse utenfor Miami Beach Hotell sammen med sin chihuahua, Tinkerbell.

På campingtur
Paris skal snart begynne innspillingen av oppfølgeren til «The Simple Life» sammen med venninnen Nicole Richie. Denne gangen skal de to kjøre fra øst til vest i USA og bo i en husvogn.

At Paris og Nicole klarer å motbevise alle blondinevitser og fordommer er nok tvilsomt. Men likheten mellom vireligheten og filmens verden er uansett slående.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot