Gå til sidens hovedinnhold

Paris Hilton skal være med i norske Paradise

- Jeg elsker Norge.

PUERTO VALLARTA (SIDE2):

Side2 er på plass i Mexico der innspillingen av en ny sesong av skandaleserien «Paradise Hotel» er i full gang.

- Elsker Norge
Søndag kan Side 2 fortelle at verdenskjendisen Paris Hilton skal være med på den norske versjonen av Paradise denne sesongen.

- Jeg elsker Norge, jeg er jo norsk. Jeg har jo vært der, og det er veldig vakkert der. Jeg ser frem til å komme tilbake snart, sier Paris Hilton til Side 2, som var til stede da superkjendisen hilste på programleder Triana Iglesias.

Paris har med seg kjæresten River Viiperi til Mexico og superstjernen legger ikke skjul på at hun er forelsket om dagen.

- Han behandler meg så bra. Det er alltid godt å være i et bra forhold, smiler Paris.

- Gleder meg
Paris Hilton har også en rolle i den danske versjonen av programmet og var i Mexico og filmet for noen få uker siden.

- Jeg hadde det morsomt da jeg var her for og filmet en måned siden, så jeg sa ja da de ba meg komme tilbake. Jeg hadde det fantastisk og jeg gleder meg til å møte de norske deltakerne. Jeg synes konseptet og handlingen er god, sier Hilton til Side 2.

TV3 opplevde gode seertall med forrige sesong av «Paradise Hotel», og en av sekvensene fra serien ble skjenket en «Gullruten»-pris for «Årets Beste TV»-øyeblikk etter at Iselin Michelsen lirte av seg den elleville og uforglemmelig hummerhistorien.

- Jeg tror årets deltagere vil leverer på sedvanlig «Paradise»-vis. Konseptet begynner å bli såpass kjent og jeg tror at de som er med vet hva de går til, sa informasjonskonsulent i TV3, Line Vee Hanum, til Side2 tidligere denne uken.

Nå får de også drahjelp av en av verdens største kvinnelige kjendiser.

LES OGSÅ:
Paris Hilton har sammen med Rick Salomon tjent seg rik på sexvideoen som ekskjæresten lekket på internett.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken