(SIDE2): Han er ikke så kjent som sine to eldre søstre, Paris og Nicky Hilton. Men det er ingen tvil om at søstrene flekker tenner og kvesser klør når noen kødder med Barron Hilton (24).

I helgen ble han banket opp på en fest, og ifølge han selv var det ingen ringere enn urokråka og (deltids)skuespiller Lindsay Lohan (27) som sto bak angrepet, skriver TMZ.

Twitter-kjeft

Barron la ut bilde av ansiktsskadene han måtte på sykehus for å få behandling for, mens Paris tvitret at gjerningspersonene burde se seg over skuldra i fremtiden.

- Begge skal få betale for hva de gjorde. Ingen kødder med familien min og slipper unna med det!

Meldingen ble fjernet etter få minutter.

LES OGSÅ: Hevder Paris Hilton tilbød henne kokain

Nicky virket å rette fingeren mer mot Lindsays venner, enn skuespilleren selv, da hun tvitret:

- Dårlige ting skjer når du henger sammen med dårlige folk.

Journalistvenn anklaget

Lindsay og Barron skal ha vært i tottene på hverandre ettersom hun beskyldt han for å ha slengt dritt om henne til kjæresten hennes.

Ifølge TMZ skal New York-journalist og forfatter Ray LeMoine (31) ha vært involvert i volden - han er også mannen som leide villaen i South Beach, der festen ble holdt. Barron skal på sin side angivelig holde på å utarbeide et søksmål mot LeMoine og Lohan, godt hjulpet av Paris og hennes advokater.

31-åringen på sin hevder via sin representant at det var den yngre Hilton-arvingen som gjorde en verbal krangel om til en voldelig konfrontasjon.

- En representant for Ray LeMoine hevder hans knyttnever ikke begynte å slå før Barron nektet å forlate huset, og sier at Paris Hiltons lillebror begynte med voldsbruken først, skriver TMZ.

«Vet du hvem jeg er, hvem søstrene mine er?» skal Barron ha spurt LeMoine, før han slo journalisten, som slo tilbake, skriver pagesix.com.

Lindsay på sin side har fortalt at hun ikke så noe av det som skjedde. Hun har siden hun forlat rehabilitering i august, ligget lavt både når det gjelder skandaler og media.

LES MER: Innrømmet overfor Oprah at hun er rusavhengig

Ray LeMoine har på sin side fortalt (noe sarkastisk) New York Daily News at han drar til Cuba, for å unngå Hilton-familien og Cash Money-gjengen, som Paris har en platekontrakt med.

- Castro hater Hilton-familien, og tok deres Havana-hotell i 1959, så de synes det er kult jeg kommer ned for å hate kapitalismen. Viva la Lohan!

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!