Gå til sidens hovedinnhold

Her bryter hun sammen

Paris tror hele verden er imot henne.

(SIDE2): - Hele verden hater meg, sier en gråtende Paris Hilton ifølge Splash News.

I den siste episoden av milliardærarvingens nye realityshow «The World According to Paris», får vi se hvordan Paris Hilton forbereder seg til å ferie sin 30-års dag.

Sammenbrudd
Men tiden frem mot selskapet blir alt annet enn fryd og gammen. I tillegg til at forholdet mellom Cy Waits og Paris kollapser, så føler hun seg presset på grunn av en krangel med en av sine nære venninner, Brooke Mueller.

Episoden starter med at Hiltons mor, Kathy, forsøker å få henne til å bli venner igjen med Mueller - Charlie Sheens ekskone, som hun har nylig har kranglet med.

Grunnen til uvennskapet var at Mueller hadde latt være å dukke opp på en planlagt dobbeldate sammen med Paris, Cy og en venn av Waits.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Dårlig lys
- Hun er som en ødelagt CD. Hver uke sier hun «Det kommer til å gå bra. Jeg skal ikke ruse meg», men så gjør hun det igjen, sier Paris til Kathy.

- For deg er det visst greit, men for meg så vil det ikke se bra ut. Hvis jeg blir sett med henne, vil folk anta at jeg er som henne.

Mens Kathy mener at datteren ikke burde bry seg om hva alle andre mener, så er Paris av en annen oppfatning.

- Det føles ut som om hele verden hater meg noen ganger. De er så slemme. Jeg gjør aldri noe som kan såre andre. Jeg forsøker bare å være glad, og gjøre alle andre glad, sier hun.

Paris Hilton var en av de første jentene i Hollywood som «ble kjent for å være kjent». Hennes heftige partyliv, og pengebruk har blitt vel dokumentert i løpet av årene. Men den siste tiden har populariteten hennes sunket, og nye jenter truer med å ta over plassen hennes i rampelyset. Blant annet Paris` tidligere venninne Kim Kardashian.

Paris` glansdager forbi?
«The World According to Paris» har ikke akkurat fått hele Amerika til å benke seg foran skjermen, og serien har hatt lave seertall.

Da journalisten Dan Harris fra ABC News nevnte de lave seertallene, og spurte om hennes tid er forbi, så stormet Hilton ut av studio.

Hilton kikket bort på agenten sin, reiser seg og går ut av studio. På filmen hører man henne si:

- Jeg vil ikke at dette blir brukt.

Se første del av episoden her:

HTML EMBED
Reklame

Meningsmålinger: - I enkelte tilfeller er det ren manipulering

Kommentarer til denne saken