Gå til sidens hovedinnhold

Årets aller verste film

- Verre enn det dårligste du noensinne har sett.

(SIDE2): «Alle fine jenter har en stygg venninne» lyder kanskje dumt nok til å bli morsomt, men konseptet blir ikke nødvendigvis bra film. I alle fall ikke med Paris Hilton (27) i hovedrollen.

Denne saken er levert av 730.no

I år gikk den styrtrike blondinen på snørra i «The Hottie & The Nottie», i rollen som vakre Cristabel.

Komedie
Komedien forteller historien om nerden Nate (Joel David Moore) som har vært forelsket i Cristabel siden de gikk sammen på skole, og han flytter til Los Angeles for å forsøke å vinne hennes kjærlighet.

For å komme i mål må han komme overens med Cristabels heslige bestevenninne June (Christine Lakin). En ubehagelig utfordring.

Skjult, indre skjønnhet
Det hele blir mer komplisert da Nate - mot alle odds - begynner å falle for Junes skjulte, indre skjønnhet.

Hvis ikke handlingen er en god nok indikasjon, bør traileren gjøre susen.

VIDEO: SE PARIS HILTON SOM SEXY «KOMIKER»

Få hadde forventet et mesterverk, men selv erfarne filmfans, som har sittet gjennom mye møl, ble sjokkert over Paris-komediens kvalitet.

Kun en dag på kino
Ifølge IMDb ble filmen vist på kino i åtte land, men i USA i kun én dag. Den spilte da inn under 200.000 kroner.

Nesten 20.000 brukere av nettstedet har i snitt gitt Hottie karakter 1,7 av 10, noe som kvalifiserer til verdens 18. dårligste film på deres liste. New York Times, Los Angeles Times og Variety velsigner Paris' komedie med null poeng, en karakter disse publikasjonene sjelden bruker.

- Ikke engang humre
Avisen Miami Herald konkluderer med følgende:

- En fornærmelse for alle menn og kvinner med eller uten puls. (Filmen) høres bedre ut enn den er. (...) Det er oppriktig ikke en eneste mulighet til å le, ikke engang humre. Det er ikke et eneste øyeblikk som ikke er pinefullt. Forestill deg den verste filmen du noensinne har sett. Husker du den? Deretter, tenk på noe verre. Det er denne filmen.

Presidentemne?
Hotellarvingen holder seg populær i media, men hun ble ikke valgt til USAs neste president, til tross for et hederlig forsøk via en video mange faktisk syns er morsom.

VIDEO: SE PARIS HILTONS POLITISKE FORSØK

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin

Kommentarer til denne saken