(SIDE2): Etter å ha kranglet om alt fra gutter til medieoppmerksomhet er ikke Paris og Lindsay like gode venner som de engang var. Men konkurransen mellom dem vedvarer.

Nå gjelder det å ta seg best ut utkledt som deres felles ikon Marilyn Monroe.

Paris Hilton twitret nylig et bilde fra en fotoshoot, der hun er kledt ut som den avdøde filmstjernen.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

– So hot!
Hotellarvingen lanserer nemlig sine tiende (!) parfyme om kort tid, og viste stolt fra sin nye look for fansen. Til tidligere kampanjer har hun kledt seg ut som fe, can-can danser og havfrue.

Bildene ble tatt kjendisfotograf Tony Duran, som tidligere har tatt bilder av stjerner som Beyonce og Jennifer Lopez. En strålende glad Paris skrev også: «Jeg er kledt ut som Marilyn Monroe, so hot!».

Gjenskapte Marilyn-bilder
Kjendisbloggerne spekulerer likevel over hva Hiltons tidligere venninne Lindsay Lohan vil syntes om bildene. Lohan stilte for to år siden opp i New York Magazine, der hun sammen med fotografen Bert Stern gjenskapte nakenbildene han hadde tatt av Marilyn i 1962.

Stern uttalte da at han ville ta bildene av nettopp Lindsay fordi hun videreførte Marilyns arv som den originale tabloiddronningen.

Paris på sin side mener at tittelen tilhører henne.

– Det finnes ingen som meg. Jeg mener hvert tiår har en ikonisk blondine, som Marilyn Monroe eller prinsesse Diana, og akkurat nå er det meg, uttalte hun så tidlig som i 2006. Men hun er åpenbart ikke klar for å gi fra seg tronen ennå.

2804