Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg kommer til Norge

Paris Hilton på Norgesbesøk i 2013.

PUERTO VALLARTA/(Side2): Tidligere denne måneden ble det kjent at Paris Hilton (31) skal være med i den norske utgaven av «Paradise Hotel», og Side2 møtte stjernen da hun var i Mexico for å spille inn scener til den skandaleomsuste realityserien.

Paris, som har norske aner, legger ikke skjul på at hun føler seg norsk og avslører til Side2 hun planlegger et Norgesbesøk i 2013.

- Jeg har en kommende presstur for min nyeste duft, og i den forbindelse kommer jeg til Norge, sier Paris til Side2.

Les også:Paris Hilton skal være med i norske «Paradise Hotel»

- En gang i løpet av året
Paris har opp gjennom årene lansert flere parfymer, blant dem «Fairy Dust» og «Heiress». Hennes nyeste duft, den femtende i rekken, har fått navnet «Dazzle», og kom på markedet i fjor sommer.

Når Paris Hilton legger turen innom Norge er derimot usikkert.

- Jeg vet ikke når jeg kommer til Norge, men en gang i løpet av året, kvitrer stjernen, som har vært i Norge før.

- Mye finere i virkeligheten
Paris er oldebarnet til Conrad Hilton, grunnleggeren av Hilton-hotellene. Hun er født i New York, og vokste opp både der og i California.

Blondinen begynte tidlig å jobbe som modell, men har i senere tid både ledet ulike TV-programmer, prøvd seg som klesdesigner, skuespiller og sangerinne. Hun har også gitt ut et par låter.

Den populære frøkna høstet også mye oppmerksomhet for en sexvideo som kom på avveie rett før premieren på realityserien «Simple Life» i 2003 - en serie som for øvrig var en stor suksess i sin tid.

Nå inntar altså hotellarvingen realityformatet igjen med sin, foreløpige, hemmelige rolle i norske Paradise Hotel. I f orbindelse med innspillingen av serien stilte Paris og programleder, Triana Igleasias (30), opp til fotoshoot for den norske pressen i Mexico.

- Fy fader, for en flott jente. Hun er jo flott på bilder, men hun hadde noe ved seg som man ikke ser på bildene. Hun var mye finere i virkeligheten, sa Triana til Side2, etter møtet som fant sted på Paris' lukseriøse residens i Puerto Vallarta.

Les også:- Fy fader, for en flott jente!

SE PARIS' OG TRIANAS FØRSTE MØTE HER:(Artikkelen fortsetter under klippet)

HTML EMBED

- Jeg er så lykkelig
Under oppholdet i Mexico hadde Paris, foruten sitt faste entourage, med seg kjæresten - den ti år yngre River Riiperi.

Den 21-årige, spansk-finske modellen, stilte villig opp til fotoshoot sammen med sin blonde kjæreste, og Paris la ikke skjul på at de to har det bra om dagen.

- Jeg er så lykkelig, han er en så fin gutt. Han har så stort hjerte og er så lojal og han behandler meg så bra. Jeg er så lykkelig og oppspilt for jeg er i et godt forhold og det gjør alltid livet så mye bedre, sa Paris til Side2.

Les også:- Han behandler meg bra

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser

Kommentarer til denne saken