Gå til sidens hovedinnhold

Paris stoppet trafikken

Paris Hilton fikk trafikken til å stoppe opp i Londons travle handlegate da hun lanserte sin nye parfyme «Can Can» torsdag.

(YEYE): Stjernen fra «Simple Life» hadde en gjesteopptreden i butikken Selfridges i Londons travle handlegate Oxford Street, for å lansere sin nye parfyme «Can Can».

Paris Hilton var kledd i helhvitt. Hun så ut som en Hollywood-stjerne der hun poserte for et hav av fotografer og fans, før hun kom seg til «Can Can» standen, med Can Can jenter i Selfridges parfymeavdeling.

Parfymen er lik Paris
Hilton fortalte de oppmøtte at hun var veldig glad for å være i London, og at hun håper at fansen liker parfymen like godt som hun gjør selv.

- Dette er så spennende. Alle er her og jeg er bare så begeistret. Jeg kan ikke vente med å møte dere alle sammen og takke for at dere kom og håpe at dere alle liker parfymen like godt som jeg gjør, sier hun til AP Entertainment.

Hun sier at parfymen «Can Can» er lik hennes egen personlighet.

- «Can Can» er morsom, flørtende og sexy. Jeg tror jentene vil like den, sier Hilton.

Se video på TV 2 Sumo(artikkelen fortsetter nedenfor)

239387

Paris la også til at den har en duft som fansen kan føle nærhet til henne ved å bruke.

- Hver gang jeg velger en ny duft passer jeg på at den relateres til meg og mitt liv, og det gjør at fansen faktisk kan lukte som meg, sier hun.

Forelsket og lykkelig
Paris, som dater rockeren Benji Madden fra bandet Good Charlotte, tøyser med at hun ikke har noen planer om å lage en parfyme både til han og henne.

Den tidligere modellen var imidlertid raskt ute med å si hvor forelsket og lykkelig hun er for tiden.

- Du vet, jeg har hatt mye moro hele livet, men nå konsentrerer jeg meg om jobben min. Jeg er forelsket, jeg er lykkelig. Så jeg hvis jeg ikke jobber vil jeg heller være hjemme og lage god mat og se på film. Jeg er bare veldig rolig for tiden.

Ny tv-serie
Paris Hilton begynner innspillingen av MTV-serien «Paris Hilton’s BFF» senere denne måneden.

- Jeg har et nytt show på MTV, som heter «Paris Hilton’s My New Best Friend.» Vi har allerede plukket ut deltakerne, så det kommer til å være 20 stykker som flytter inn i et hus sammen, så det blir moro, sier hun.

Men hva er det som trengs for å bli Paris Hiltons nye bestevenn?

- Jeg ser ette noen som jeg kan stole på, og en som er morsom å være sammen med. Jeg vet ikke jeg, det som alle ser etter i en venn. En som alltid er der for deg, sier Hilton.

Les også
Paris søker ny Nicole

Genierklærer Paris Hilton

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Reklame

Nyhet: Nå får du denne bilen som ladbar hybrid