Gå til sidens hovedinnhold

Ser du hvilken kjendis som ønsker god jul?

Luksusjentas barndoms jul var ikke så ulik alle andres.

(SIDE2): Paris Hilton er best kjent for å gi seg selv mye oppmerksomhet. Hun ga IT-jenta et nytt navn da hun på begynnelsen av 2000-tallet begynte å figurere på den røde løperen sammen med venninnen Nicole Ritchie. De to fikk sitt eget realityprogram. Og Paris forsøkte seg en kort periode som skuespiller med særdeles lite hell. Hilton banet vei for Kardashian-søstrene.

Mest av alt ble hun utskjelt for å bli berømt bare for å få penger, noe mange mente at Hilton-arvingen ikke trengte. I fjor dukket hun opp i norske Paradise Hotel.

- Jeg elsker Norge , sa Paris Hilton, hvis familie kommer fra Kløfta opprinnelig.

Men foruten det har frøken Hilton holdt en lav profil de siste årene. Nå og da dukker hun opp i talkshow, men hun er sjelden en verdensnyhet lenger. Sist vi så noe til henne, var da hun kledte seg ut som som Miley Cyrus under Halloween.

Nå har hun også lagt ut en rekke barndomsbilder fra datidens julefeiring. Og julen hjemme hos familien Hilton så ganske så normalt ut, selv når du ser de fine 80-tallskjolene både mamma Kathy og Paris og Nicky Hilton er kledd i.

Det mest oppsiktsvekkende med bildene er hvor lite ekstraavagante julen i det hiltonske hjem syntes å være. Her er det lite staffasje og lite profesjonelt fotografi.

Paris Hilton har gjort mye i sin tid som IT-jente. Hennes såkalte sextape med daværende kjæreste Rick Solomon gikk som en farsott på nettet og førte Hilton inn i flere rettsrunder mot eksen. De siste årene har Hilton igjen opptrådd som seg selv på film og TV, gjerne som «rådgiver» i realityprogrammer.

Hun var sist å se i Sofia Coppolas «The Bling Ring» der hun spilte seg selv. Paris Hilton var nemlig en av kjendisene som ble utsatt for tyverier av gjengen av rikmannstenåringer fra Calabasas som brøt seg inn og forsynte seg av flere kjendisers hjem.


Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken