Gå til sidens hovedinnhold

Her blotter «Paradise Hotel»-deltakeren seg for Paris

- Jeg kan ikke tro at han dro ned buksene, sier superstjernen. Se video her!

HTML EMBED

(SIDE2): Som kjent er Paris Hilton (31) med i årets norske utgave av «Paradise Hotel», og hun var tidligere denne måneden i Mexico for å spille inn scener til den skandaleomsuste serien.

Les også:Paris Hilton skal være med i norske «Paradise Hotel»

Dette var ikke første gang Paris var i Puerto Vallarta for å spille i en realityserier. Den blonde hotellarvingen var nemlig på visitt i Mexico noen måneder tidligere - da for å spille inn den danske versjonen av programmet.

- Jeg hadde det morsomt da jeg var her og filmet en måned siden, så jeg sa ja da de ba meg komme tilbake. Jeg hadde det fantastisk og jeg gleder meg til å møte de norske deltakerne. Jeg synes konseptet og handlingen er god, sa Paris til Side2 tidligere denne måneden.

I forrige uke var det premiere på «Paradise Hotel» i Danmark, og da ble også de første bildene av Paris Hilton som realitystjerne, i den danske versjonen av skandaleprogrammet, vist på skjermen.

- Jeg prøver å være snill
Naturlig nok blir deltakerne svært overrasket over å se den verdenskjente blondinen inne på hotellet, og bedre ble det ikke da en og hver av guttene fikk et privat møte med Paris.

De danske realitydeltagerne er kjent for å eksponere seg en hel del under innspillingen av den mer eller mindre vulgære serien, og en av guttene viste likeså godt sin bakende til Paris - noe han på ingen måte angret på i etterkant.

- Har du noen tatoveringer? spør Paris, den danske deltakeren, Stolle.

HTML EMBED

Den 21-årige gutten viser fram noe av det blekket han har på kroppen, og Paris uttrykker at hun elsker tatoveringer.

- Jeg prøver å være snill for jeg liker egentlig ikke tatoveringer spesielt mye, sier imidlertid Paris til kamera i etterkant av speeddaten.

Les også:- Jeg kommer til Norge

Under det korte møte viser også Strolle fram et lite kunstverk han har på sin bakende. Han stiller seg med ryggen til superstjerne, drar ned buksene og viser fram en kyssemunn han har tatovert på den ene rumpeballen.

- Pent, ler Paris som ikke legger skjul på at hun ble sjokkert over det spesielle stuntet til den danske «Paradise Hotel»-deltakeren.

- Jeg kan ikke tro at han dro ned buksene, sier hun.

Stolle på sin side er godt fornøyd med at han viste superstjernen sitt lille kunstverk.

- Jeg er glad jeg dro ned buksene, hun sa jo at det så bra ut, sier han.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Vet hva de går til
Den norske utgaven av «Paradis Hotel» vil ha premiere i løpet av mars 2013.

Det er hemmelig hvilken rolle Paris Hilton vil ha i serien, som er en av TV3s største suksesser.

Foruten gode seertall ble en av sekvensene fra serien skjenket en «Gullruten»-pris for «Årets Beste TV»-øyeblikk etter at Iselin Michelsen lirte av seg den elleville og uforglemmelig hummerhistorien.

Også i år håper kanalen på flere slike øyeblikk, og informasjonskonsulent i TV3 tror årets deltakere vil levere i kjent stil.

- Jeg tror årets deltakere vil leverer på sedvanlig «Paradise»-vis. Konseptet begynner å bli såpass kjent og jeg tror at de som er med vet hva de går til, sa informasjonskonsulent i TV3, Line Vee Hanum, til Side2 tidligere denne måneden.

Les også:- Fy fader, for en flott jente!