(YEYE): Paris vil skifte kurs etter å ha blitt tatt for promillekjøring og sonet den 23 dager lange fengselsstraffen sin.

Gavmild hotellarving
Nå har den berømte hotellarvingen blitt svært så gavmild. I går annonserte nemlig Childrens Hospital i Los Angeles at 27 år gamle Paris Hilton har gitt penger til barnesykehuset.

De kaller pengegaven for «en ekstremt sjenerøs donasjon».

- Jeg er stolt
Paris på sin side er både rørt og stolt over å kunne støtte sykehuset:

- Barna jeg har møtt ved Childrens Hospital har virkelig rørt ved meg. Jeg er stolt av denne donasjonen og det å kunne bruke navnet mitt på noe som tar sikte på å hjelpe barn som er veldig syke, har Hilton uttalt ifølge EOnline.com.

Sykehuset vil ikke oppgi det eksakte pengebeløpet Paris ga, men forteller at hennes bidrag kommer godt med i byggingen av et senter for kreftsyke barn som skal åpne i 2010.

Hilton-veldedighet
Kanskje dette store ønsket om veldedighet og pengedonasjon ligger til familien?

På mandag ble Paris bestefar, Barron Hilton, kåret til den største veldedighetsgiveren i 2007. Han ligger dermed på førsteplass på topp 50-listen over Amerikas største veldedighetsdonorer. Det er «Chronicle of Philanthropy» som står for denne kåringen.

Bestefar Barron fortalte også i desember at han har holdt av 97 prosent av sin enorme formue til familiens menneskevennlige fond som støtter en rekke saker verden over. De siste 3 prosentene av formuen hans vil eventuelt bli delt mellom de åtte barna hans og en rekke barnebarn.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her