– Får min kjærlighet fra kundene, sier Natascha.

Det er tidlig morgen. Roen har senket seg i korridorene til bordellet Pascha. Noen kunder tråler etasjene, men bare en og annen prostituert tilbyr sine tjenester. Jeg treffer Natascha Sandich (29) i baren i tredje etasje. Hun kjøper seg en whisky og cola i et melkeglass før vi går til rommet.

– Mange bruker kunstnernavn, men Natascha er mitt virkelige navn. Jeg er fra en forstad 30 km utenfor Köln, samme sted som Michael Schumacher, sier hun stolt. Prostituert har hun vært i fire år, det siste på Pascha.

– Jeg jobbet tre år i en annen klubb, men her er det mye bedre. Har mye tryggere sex her, trenger ikke å kysse kundene eller suge uten gummi.

Kvinnene selv setter grensene.

– I et så stort hus med mange prostituerte er selvsagt noen villige til å gjøre mer enn andre, og når vi deltar i gangbangs, skal du holde konsentrasjonen oppe. Selv på rommet må jeg følge med når vi gjør doggystyle, for å forsikre meg om at kunden ikke har tatt av seg kondomet.

Kjærlighet og orgasmer

Serviceinnstillingen er på topp.

– Gjestene er konger, og vi er her for at de skal få en fin opplevelse. Men hvis de ikke oppfører seg ordentlig, får de trøbbel. Jeg har alarm, og vaktene er på rommet innen 30 sekunder. Hun har blandete erfaringer med kundene.

– 50 prosent er veldig greie, 50 prosent kan være drittsekker. Tre ganger har kunder stjålet penger fra meg. Men jeg har opplevd noe hyggelig også. Jeg liker god sex, og får orgasme minst to ganger hver dag. Jeg får min kjærlighet fra kundene, men er ikke direkte lykkelig.

Hun velger alltid kundene selv, kan si ja eller nei.

– Problemet er at jeg er for snill. Må lære meg å være smartere. Har lett for å bli personlig, der er jeg ikke profesjonell nok. En gang ble jeg skikkelig forelsket i en kunde. Vi var kjærester i to år, i hvert fall oppfattet jeg at vi var det. Jeg blir ikke så lett forelsket.

Hun har gjort seg sine betraktninger om kundene.

– Jeg vet at menn ikke legger følelser i det de gjør her. Naturen driver dem. Jeg syns det er OK hvis min kjæreste hadde oppsøkt en prostituert, heller det enn at han involverer seg følelsesmessig i en annen kvinne, sier Natascha.

Drømmen om dansen

Når Natascha er på Pascha, går dager og netter i ett. Hun er lite ute av huset. Jeg spør hvorfor hun valgte denne jobben.

– Jeg har en venninne som er prostituert, og visste litt om yrket. Så gjennomgikk jeg en tung periode. Var deprimert og ensom, og tenkte hvorfor ikke. Alle sier at jeg burde gjøre noe annet. Men jeg valgte dette yrket. Jeg liker det. Det er OK.

Natascha drømmer likevel om en annen jobb. Hver kveld går hun inn på nattklubben på Pascha for å kapre kunder.

– Jeg går dit for å se på stripperne. De beste er rene akrobater. Jeg får gåsehud av dem. Tenk om jeg hadde vært så god til å danse. Jeg drømmer om at jeg er en av dem. Noen ganger gråter jeg. De er så fantastiske.

Norske forhold

I Norge er horekunder kriminelle og lovverket gjelder i både innland som utland. Det er nemlig ulovlig å kjøpe en prostituert selv om du befinner deg i et land der prostitusjon er lovlig, i følge norsk lov.

I Tyskland har de erkjent at prostitusjon alltid vil eksistere i en eller annen form, og legalisert virksomheten. Da blir eventuell menneskehandel og bransjen generelt mer tur tilbake igjen. Jeg trenger ikke returdrosje, for jeg har sjekket inn på Pascha, som også fungerer som hotell, til rundt 180 euro natten, romservice ikke inkludert. Rommet mitt i 9. etasje er svært spartansk, og har ikke engang pay-TV.

Gjestene her betaler ikke for å se sex på TV. Ellers skiller verken resepsjonen eller rommet mitt seg ut fra andre hotell, det er i etasjene imellom de store forandringene inntreffer.

I åtte av dem kan gjester tråle de lange korridorene 24 timer i døgnet og velge og vrake blant husets faste leietakere, de prostituerte. Er de ikke i full sving på rommet, eller sover etter lange arbeidstimer, sitter de på rekke og rad på pinnestoler og venter på nye oppdrag.

Sjekking garantert suksess

Kvinnelige gjester har ingen adgang til huset, uansett hvor kraftig de argumenterer med at de bare er ute for å ha det gøy. Ingen mann skal risikere og bokstavelig talt bli tatt med buksa nede av kona.

Men mannlige gjester er det nok av i alle aldre: Fra lystige, småfulle 20-åringer som velter i flokk ned en korridor. Via middelaldrende karer i skjorte og slips som forserer klientellet med raske, bestemte skritt. Til lute herremenn med hatt oppe i pensjonsalderen, som lister seg forsiktig rundt. Et speilbilde av mannens seksuelle leveår.

Godt over midnatt følger jeg strømmen av gjester oppover i etasjene. Kvinnene i alle størrelser og raser byr seg fram med forretningsmessige vennlige smil og kjappe replikker.

Noen henger seg fast i armen din, akkurat som på Oslos paradegate Karl Johan. Forsøker å opprette en slags kjemi, en gjensidig tenning etter hurtigmatkonseptet. Det skal helst si pang på sekundet eller minuttet og bang bang ikke lenge etter. Det er et sjekkemarked hvor motivene er tydelige hos begge parter.

Fri flyt av damer

I 7. etasje hersker en annen stemning. Jentene er påtakelig mer barmfagre og skrålende, og uoppmerksomme gjester risikerer en skikkelig overraskelse. Samtlige er nemlig menn nedentil.

Hver etasje har rom for spesielt interesserte. Du kan få behandling av sykesøstre i gynekologstolen, gjøre det i en bil eller bli spent fast på en benk og pisket lett.

Pascha rommer også eksklusive klubber med utvidede tjenester og velværeavdelinger med barer, boblebad eller badstu, og fri flyt av damer så langt pengene rekker.

På solskinnsdager arrangeres løsslupne fester på den gigantiske takterrassen, der du garantert får sjekket en dame.

Nylig fikk Pascha også sin første mannlige prostituerte i huset. Her skal ingen gjester gå misfornøyd hjem.