Gå til sidens hovedinnhold

Passasjerene vil ha flysex

Vi stiller stadig større krav til underholdningen om bord på flyet.

(SIDE2): En undersøkelse gjort av Total Travel viser at nesten halvparten av oss ønsker å ha sex på flyturen. En god film er tydeligvis ikke underholdning god nok.

- Folk er åpenbart på jakt etter mer stimulerende underholdning enn filmer og musikk når de reiser med fly, sier markedssjef Paul Fisher til AAP.

Illeluktende?
Mens 46 prosent ønsker å bli med i den mye omtale «Mile High Club», er det 12 prosent som allerede mener de er fullverdige medlemmer.

De resterende 42 prosentene er ikke like begeistret for trange og illeluktende toalett på flyet. Sexlysten må ha bedre vilkår i slike luftige omgivelser.

Det er spesielt australske passasjerer som er lysten på å prøve denne formen for flysex. Her er det 60 prosent som gjerne vil teste lokalitetene.

Med de facilitetene som nye Airbus A380 kan tilby kan terskelen for å bli med i klubben synke betraktelig. Dette til tross for at flyselskapene ikke er særlig begeistret for slike aktiviteter på sine flyginger. Airbus har både enerom og seng for dem som er villig til å betale.

Fisher oppfordrer alle passasjerer til å ta hensyn til sine medpassasjerer om lysten skulle ta overhånd.

Les også:

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler