Gå til sidens hovedinnhold

Swayze: - Går fint med meg

Patrick Swayze tar bladet fra munnen og sier kampen mot kreften går fremover.

(SIDE2:) Patrick Swayze har forandret seg raskt ettersom han nå får full behandling mot kreft i bukspyttkjertelen.

SE MER: Nesten ikke til å kjenne igjen

Swayze var et ikon på 1980- og 1990-tallet, etter å ha spilt i filmer som «Dirty Dancing» (1987) og «Ghost» (1990). Han har også spilt i filmer som «Point Break» (1991), «Donnie Darko» (2001) og «One Last Dance» (2003). I år blir han aktuell i filmene «Powder Blue» og «The Beast».

Gjemmer seg ikke
Tross behandlingen og ryktene om at det ikke går så bra for stjernen, akter ikke Swayze å gjemme seg for offentligheten. Nylig var han på baseballkamp. Og han og hans kone Lisa gjentok også sine bryllupsløfter i en seremoni en tid tilbake.

Swayze forteller People Magazine at han og kona fremdeles reiser mye rundt. Nylig feiret de hennes bursdag med venner i Reno.

- Det går fint
- Jeg tenkte å gi dere en liten oppdatering. Lisa og jeg har vært frem og tilbake fra New Mexico der vi har sett på de nye kalvene på farmen. Vi tilbrakte helgen med venner i Reno og feiret Lisas bursdag. Jeg tok henne med til en gullsmedbutikk der vi klarte å finne noe virkelig spesielt til henne. Det er vel fortjent. I mellomtiden så får jeg fortsatt behandling ved Stanford University Medical Center og resultatene er bra, sier Swayze i en uttalelse.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!


Sjekk de nye premiene i Side2s underholdningsquiz.

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn

Kommentarer til denne saken