Gå til sidens hovedinnhold

Kreftsyk og kul

Patrick Swayze viser at han fortsatt er en actionstjerne.

(SIDE2): Det var et actionfylt comeback TV-seerne ble vitne til da Swayzes nye politiserie «The Beast» ble vist på amerikansk TV torsdag. Han har den siste tiden fått ekstrem oppmerksomhet etter at det ble kjent at han hadde kreft.

Les mer: - Som å våkne i et mareritt

«Dirty Dancing»-stjernen sprengte en bil i luften med en rakettutskyter, skjøt to personer og var involvert i en rekke andre skyteepisoder i den første pilotepisoden av «The Beast».

Swayze har overrasket mange med sitt gode humør mens han har vært syk, og noe av denne humoren har man tydeligvis tatt med seg inn i TV-serien.

Som politispaner Charles Barker I serien sier han blant annet følgende til sin yngre partner når han tenner en sigarett.

- Hei, de der kommer til å ta livet av deg.

Mange har reagert på at storrøykeren Swayze har hatt problemer med å stumpe røyken til tross for sykdommen, og dette har vært mye omtalt i pressen.

Les også: - Jeg er ikke i ferd med å dø!

Han har likevel vist jerndisiplin i arbeidet med «The Beast», og i løpet av fem måneder med innspillinger misset han kun to dager på jobb. I tillegg gjorde han alle stuntene selv, melder Splash News.

I forrige uke ble han lagt inn på sykehus med lungebetennelse. Ifølge produsentene av TV-serien vil han snart bli skrevet ut igjen.

Les også: Innlagt med lungebetennelse

Flere bilder fra «The Beast» ser du her:

1430

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken